Τα συγκινητικά λόγια συμπαράστασης της Serena Williams για την Meghan Markle

Τα συγκινητικά λόγια συμπαράστασης της Serena Williams για την Meghan Markle

Τις δύο γυναίκες συνδέει φιλία ουσιαστική.

Η φιλία τους κρατάει χρόνια. Δεν την έχουν κρύψει ποτέ άλλωστε! Η Serena Williams και η Meghan Markle είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που δεν άλλαξε ακόμα κι όταν η δούκισσα του Σάσσεξ εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λονδίνο δίπλα στον πρίγκιπα Harry.

Οι φωτογραφίες της Meghan μαζί με τον Harry αλλά και με την Kate Middleton, σε αγώνες τένις της Serena έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου. Η υποστήριξη της Meghan ήταν πάντοτε δυνατή και ουσιαστική προς την φίλη της, στους περισσότερους αγώνες τένις, που είχε τη δυνατότητα να παραβρεθεί.

Τώρα η σούπερ σταρ του τένις αποφάσισε να πάρει θέση για τα όσα έχουν ειπωθεί μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Ήρθε η στιγμή να ανταποδώσει τη στήριξη της φίλης της και όχι άδικα.

serena williams8

Η παγκόσμια αθλήτρια και επιστήθια φίλη της δούκισας του Σάσσεξ, εξέφρασε σ' ένα post της στο Instagram και στο Twitter, την συμπαράσταση και την υποστήριξή της στην Meghan και τον Harry, εξηγώντας ότι γνωρίζει όλα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέντευξη «από πρώτο χέρι». Πώς τα θεσμικά όργανα και τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να «κακοποιήσουν τις γυναίκες διαφορετικού χρώματος».

Η διακεκριμένη τενίστρια μιλά στο μήνυμά της για την ανιδιοτελή φιλία που τις συνδέει και για τη στάση της απέναντι στα όσα αποκάλυψε η Meghan στην Oprah.

Δες το συγκινητικό μήνυμα της Wiliam στη gallery που ακολουθεί: