Το εκπληκτικό video που ανάρτησε η Jamie Lee Curtis για τις γυναίκες

Το εκπληκτικό video που ανάρτησε η Jamie Lee Curtis για τις γυναίκες

Είναι πραγματικά υπέροχο!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε χθες σε ολόκληρο τον κόσμο, από κάθε γωνιά του πλανήτη ενώ τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πήραν κυριολεκτικά φωτιά.

Μικροί, μεγάλοι, άντρες και γυναίκες «αγκάλιασαν» και εξύμνησαν την γυναικεία φύση με αγάπη και συμπόνοια. Φέτος -ιδιαίτερα από ποτέ- η φωνή όλων είχε δύναμη, σ' ένα κόσμο που πλήττεται από ανισότητα, βία και θυμό, σε μια ιστορική στιγμή για την ανθρωπότητα όπου η πανδημία έχει επιδείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο και οι άνθρωποι είναι πιο αδηφάγοι από ποτέ.

Σε αυτή την στιγμή λοιπόν δε θα μπορούσε κάθε άνθρωπος να σταθεί δίπλα στις γυναίκες και να χαρίσει έμπνευση με τα επιτεύγματα και το έργο τους.

Οι μεγαλύτεροι stars του Χόλυγουντ ανέβασαν χθες μηνύματα θαυμασμού και αγάπης στις γυναίκες της ζωής τους. Γονείς μιλούσαν για τις κόρες τους, μεγάλοι stars εξυμνούσαν τις συζύγους και τις μητέρες τους ενώ οι ίδιες οι stars αναφέρθηκαν -ουκ ολίγες μάλιστα- στις δυναμικές γυναίκες που άλλαξαν μια για πάντα τον κόσμο μας.

Μια εξ αυτών ήταν και η βραβευμένη ηθοποιός Jamie Lee Curtis. H 62χρονη star του Χόλυγουντ θέλησε να εμπνεύσει με τον πιο υπέροχο τρόπο τις γυναίκες, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video που κέρδισε τους fans της και απέσπασε δεκάδες likes και προβολές.

Φύση και γυναίκες, ένας ύμνος σε γένος θηλυκού για το μεγαλείο των επιτευγμάτων των πιο σπουδαίων γυναικών -αυτή τη στιγμή- στον πλανήτη. Με ύφος ρομαντισμού και αισιοδοξίας!

Απόλαυσέ το...


https://www.instagram.com/p/CMLX8I-gEu2