Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην καραντίνα

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην καραντίνα

Είναι μία από εμάς!

Σε λίγες ημέρες κλείνουμε έναν χρόνο από τότε που μπήκαμε πρώτη φορά σε καραντίνα και νιώθουμε πως θέλουμε να κάνουμε μια γιορτή για το καλό. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Η καραντίνα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση και δεν έγινε ποτέ. Δεν τη συνηθίσαμε παρά το γεγονός πως είμαστε έναν χρόνο μέσα και φυσικά η κουζίνα έγινε το μέρος που περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο. Και όχι αυτό δεν συνέβη γιατί μαγειρεύαμε ολημερίς, αλλά γιατί ως επί των πλείστων τρώγαμε.

Και αν νόμιζες πως ήμασταν οι μόνοι που το κάναμε αυτό έκανες λάθος. Η Gwyneth Paltrow είναι μία από εμάς και με όσα είπε ταυτιστήκαμε στο έπακρον. Η 48χρονη μίλησε για την αύξηση του βάρους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πώς μπόρεσε να το χάσει ήδη. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός συζήτησε το σχέδιο διατροφής της κατά τη διάρκεια της εικονικής εκδήλωσης In Goop Health - The At-Home Summit το Σαββατοκύριακο.

«Ήμουν απόλυτα απαλλαγμένη από τα συνηθισμένα όρια», είπε η Gwyneth σχετικά με την αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Πήρα 6,5 κιλά και το έντερο μου ήταν χάος. Αλλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Ένιωθα σαν το κρασί, τα ζυμαρικά, τα μπισκότα και τα κράκερ με το τυρί με έκαναν να ανταπεξέλθω».

Η Gwyneth μπόρεσε να χάσει βάρος με τη βοήθεια του Dr. Will Cole, ο οποίος την έβαλε σε δίαιτα ζωμού οστών και σχεδίαζε ότι δημιούργησε γι’ αυτήν. Από τότε έχει χάσει 5 κιλά.

«Θυμάμαι όταν ξεκίνησα αυτό το διαισθητικό πρόγραμμα νηστείας στις 3 Ιανουαρίου. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν, “πότε μπορώ να πιώ ξανά ένα κοκτέιλ;“», είπε η Gwyneth (μέσω του Yahoo). «Με ξέρεις, δεν σπάω τη δίαιτα και δεν λυγίζω, είμαι τόσο πειθαρχημένη και συνεχώς σκεφτόμουν πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Τότε άρχισα να νιώθω τόσο καλά μετά από περίπου 60 ημέρες μέσα».

Στο δρόμο που χάραξε η Gwyneth Paltrow λοιπόν.