MasterChef 5: Αυτός είναι ο παίκτης που άφησε την ποδιά του σήμερα το βράδυ

Sabine Camhi
MasterChef 5: Αυτός είναι ο παίκτης που άφησε την ποδιά του σήμερα το βράδυ

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την αποχώρηση!

Στο χθεσινό επεισόδιο, η παραγωγή έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Κρητικό Κωστή Αλεξάκη ως αντικαταστάτη του Ράπτη που αποχώρησε οικειοθελώς, και η επιστροφή του έφερε τα πάνω-κάτω στο σπίτι και την κουζίνα του Masterchef. Ο Διονύσης συγκεκριμένα είπε πως αν ο Κωστής κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με εκείνον, θα αποχωρήσει.

Οι παίκτες του MasterChef στην συνέχεια συνεχεία μαγείρεψαν για την δοκιμασία του Mystery Box με τις καλύτερες προσπάθειες να είναι αυτές του Αντώνη και του Διονύσιου, και με τον δεύτερο τελικά να νικάει.

Σήμερα το βράδυ, την Τρίτη 9 Μαρτίου, οι 18 παίκτες συνεχίζουν στη διεκδίκηση του πολυπόθητου τίτλου και η αγωνία κορυφώνεται. Μάθαμε μάλιστα τα αποτελέσματα του τεστ δημιουργικότητας. Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ήταν της Μαρίας, του Τζιοβάνι, και του Διονύση, και τελικά ο νικητής, και ο νέος κάτοχος της κάρτας ασυλίας είναι η Μαρία.



Από την άλλη, οι τρεις χειρότερες προσπάθειες, δηλαδή τα πιάτα της Ηρώς, της Λίας, και του Κωνσταντίνου (δύο παίκτες από την μπλε, μια από την κόκκινη), θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, μέσω της δοκιμασίας της αποχώρησης.

Οι τρεις αυτοί υποψήφιοι προς αποχώρηση θα κληθούν να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, ένα μοναδικό πιάτο με την υπογραφή του chef Μιχάλη Ντουνέτα, τον οποίο υποδέχτηκαν στην κουζίνα οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τελικά, ο παίχτης που αποχωρεί από το ριάλιτι είναι η Ηρώ.


https://www.instagram.com/p/CMNqxpNK-Vp