Η Jennifer Garner αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σώμα της και ξαφνιάζει

Η Jennifer Garner αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σώμα της και ξαφνιάζει

Η Jennifer Garner μιλά για το πώς έχει αλλάξει το σώμα της μετά από 3 εγκυμοσύνες. 

Η διάσημη ηθοποιός αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και καλογυμνασμένες γυναίκες του Χόλυγουντ. Η Jennifer Garner πέρα από star του κινηματογράφου είναι και μια υπέροχη μαμά.

Η 48χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αποκτήσει 3 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό Ben Affleck, τον 9χρονο Samuel Garner και τις κόρες της Violet Anne, που είναι σήμερα 15 ετών αλλά και την 12χρονη Seraphina Rose Elizabeth.

Η Garner είναι απόλυτα ειλικρινής για τα όσα βιώνει στο σπίτι με τα παιδιά της, κάτι που βλέπουμε καθημερινά μέσα από τα social media της. Είναι μια ενεργή και αφοσιωμένη μαμά που δίνει χρόνο τόσο στα παιδιά της όσο και στην επαγγελματική της καριέρα.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το πώς έχει αλλάξει το σώμα της μετά από τις 3 εγκυμοσύνες της. Η star ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Mum, Happy Baby» ένα podcast με οικοδέσποινα τη δημοσιογράφο Giovanna Fletcher, και ειπε πως ορισμένα γυναικεία σώματα είναι σε θέση να επανέλθουν αμέσως μετά από μια -ή και περισσότερες- εγκυμοσύνες όμως εκείνη δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία.

«Υπάρχουν μερικές απίστευτες γυναίκες των οποίων το σώμα απλώς, ανεξάρτητα από το πόσα μωρά έχουν κάνει, επανέρχεται αμέσως, έχοντας πάλι έναν λεπτό γοφό, χωρίς στομάχι», εξήγησε και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι απίστευτο. Έχω τόσες πολλές φίλες που έχουν αυτή τη σωματική διάπλαση και είμαι τόσο χαρούμενη γι 'αυτές. Δεν είμαι όμως μία από αυτές. Δεν είναι αυτό το "σκαρί" μου».

Όσο για γυμναστική, η Garner παραδέχτηκε: «Μπορώ να δουλέψω πολύ σκληρά και μπορώ να είμαι αδύνατη αλλά θα εξακολουθώ να μοιάζω με μια γυναίκα που έχει κάνει 3 παιδιά. Πάντα θα δείχνω έτσι».

Δες πώς έχει γίνει το σώμα της διάσημης star μετά από τις 3 εγκυμοσύνες της.