Η γκάφα της Chrissy Teigen που την έκανε να ντραπεί μπροστά στην Katy Perry

Η γκάφα της Chrissy Teigen που την έκανε να ντραπεί μπροστά στην Katy Perry

Τι είπε το 37χρονο μοντέλο για το περιστατικό που θα θυμάται για πάντα.

Η Chrissy Teigen αποτελεί μια από τις πιο γλυκές παρουσίες στη showbiz, μια στοργική μαμά, αφοσιωμένη σύζυγο και πολύ επιτυχημένη επαγγελματία.

Η star όμως αποκάλυψε ένα περιστατικό που την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα τόσο για την γκάφα που έκανε όσο και για το πώς το εξέλαβαν οι άλλοι γύρω της.

Η Teigen ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Jimmy Fallon, «The Tonight Show» και μέσα σε όλα όσα αποκάλυψε για την καθημερινότητά της, μίλησε και για την αστοχία που έκανε όταν βρέθηκε μπροστά στην Katy Perry στην ορκωμοσία του Προέδρου Joe Biden.

Το 35χρονο μοντέλο είπε ότι ένιωσε μεγάλη συγκίνηση όταν είχε πάει να υποστηρίζει τον συζυγό της John Legend, το βράδυ της ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του συζύγου της που τραγούδησε το επικό τραγούδι «Feeling Good» της Nina Simone.

Η Chrissy εξήγησε ότι στο τέλος της εκδήλωσης, έστειλε ένα υποστηρικτικό μήνυμα στην Katy Perry, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι της «Firework» ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν φωτεινό τον ουρανό, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα εποχή.


https://www.instagram.com/p/CKS9p4vnTS0

Ωστόσο, της φάνηκε πως η Katy Perry δεν άκουσε ακριβώς τα λόγια της Chrissy Teigen, καθώς η διατύπωση τη χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη. Το αποτέλεσμα;

Δες στη gallery που ακολουθεί...