Μαρία Δεληθανάση: «Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι με κακοποιούσε στα μηνύματα που μου έστειλε»

Μαρία Δεληθανάση: «Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι με κακοποιούσε στα μηνύματα που μου έστειλε»

Επανήλθε η Μαρία Δεληθανάση.

Τη σιωπή της «έσπασε» για μια ακόμα φορά η Μαρία Δεληθανάση. Η Μαρία Δεληθανάση απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της και γνωστού τραγουδιστή αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

H Δεληθανάση μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο, αντέκρουσε τις καταγγελίες εις βάρος της από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.

«Η καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα-τον κάρφωσε με στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από 3 ώρες, στη συνέχεια όταν κατάφερε να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησε απευθείας» είχε τονίσει ο δικηγόρος του πρώην της.

Η Μαρία Δεληθανάση απάντησε εξηγώντας πως όλα φαίνονται από τα γραπτά μηνύματα που έχει ανταλλάξει το πρώην ζευγάρι.



«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει για το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα», τόνισε η μητέρα της μικρής Σοφίας για να εξηγήσει χαρακτηριστικά:

Δες την gallery.