Δεύτερο παιδί για την Khloe Kardashian; Η απόδειξη και η επιβεβαίωση

Δεύτερο παιδί για την Khloe Kardashian; Η απόδειξη και η επιβεβαίωση

Η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, ίσως πάνω από 6 μήνες, πως η Khloe Kardashian είναι πια έτοιμη για να γίνει ξανά μαμά. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως κατέψυξε τα ωάριά της, ούτως ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Μιλώντας στην οικογένειά της είχε αποκαλύψει πως αυτό το δεύτερο παιδί ήθελε να το αποκτήσει με τον Tristan, και αυτό φαίνεται πως γίνεται πράξη σιγά σιγά.

Η Khloe Kardashian, 36 ετών, είναι ένα βήμα πιο κοντά στο ενδεχόμενο να δώσει ένα αδελφάκι στη 2χρονη κόρη της True Thompson μια μέρα. Η star του Keeping Up with the Kardashians αποκάλυψε ότι έχει «φτιάξει έμβρυα» με επιτυχία με τον μπαμπά της True, Tristan Thompson, σε ένα teaser για την εμφάνισή της εχθές στην ψηφιακή σειρά Lady Parts της Sarah Hyland. Πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη, η Khloe εξήγησε πώς ένας ανεπιτυχής γύρος με το ξεπάγωμα των αυγών της οδήγησε σε αυτό το επόμενο βήμα.

«Έχω κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση περίπου τρεις διαφορετικές φορές. Έχω ήδη παγώσει τα αυγά μου μια φορά όταν ήμουν έτοιμη να φτιάξω έμβρυα με το Tristan», λέει η Khloe στο κλιπ, το οποίο είχε στην κατοχή του το PEOPLE. «Είχα περίπου 12 ή 14 αυγά - δεν θυμάμαι πραγματικά - και τα ξεπαγώσα όλα για να τα ανακατέψω με το σπέρμα. Ωστόσο, δυστυχώς κανένα από αυτά δεν επέζησε, γι' αυτό είμαι τόσο ευγνώμων που αποφάσισα να φτιάξω έμβρυα».

Η Khloe συνέχισε να εξηγεί πώς αυτή η διαδικασία γονιμότητας διέφερε ελαφρώς από το να παγώσει μόνο τα αυγά της. «Συνειδητοποιήσαμε ότι τα αυγά μου δεν είναι αρκετά ισχυρά για να καταψυχθούν, έπρεπε να αναμιχθούν αμέσως με σπέρμα για να φτιάξουμε έμβρυα», τόνισε και στο σημείο αυτό αποκάλυψε την απόφασή της να φτιάξει έμβρυα με τον Tristan.

«Το σχέδιό μου ήταν να κάνω τα παιδιά πιο κοντά στην ηλικία», συνεχίζει η Khloe. «Αλλά τώρα με τον COVID και όλα αυτά, το σχέδιό μου έχει καθυστερήσει λίγο. Αλλά σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Έχω τόσα πολλά αδέλφια, που νομίζω ότι είναι ευλογία - ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων - να έχουμε ένα μέλος της οικογένειας ή άτομα με τα οποία μπορείς να παίξεις και να βασιστείς και απλά να έχεις έναν φίλο στη ζωή».

Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα της reality star, πλέον αναμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα.