Αυτό που αποκάλυψε ο Don Johnson για την Dakota δεν το περιμέναμε με τίποτα

Αυτό που αποκάλυψε ο Don Johnson για την Dakota δεν το περιμέναμε με τίποτα

H ηθοποιός ήταν star από ...κούνια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Late Night With Seth Meyers, ο πατέρας της Dakota Johnson και διάσημος ηθοποιός Don Johnson, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη διάσημη κόρη του.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε περιστατικά όταν η Dakota ήταν ακόμα μικρή και πήγαινε σχολείο. Όπως δήλωσε ο Johnson, από νεαρή ηλικία, η Dakota ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού -όπως λέει και το ρητό- το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Μην ξεχνάμε πως τόσο ο Don Johnson όσο και η μητέρα της Dakota, Melanie Griffith, είναι και οι δύο πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί με μεγάλη πορεία στο Χόλυγουντ.

Η Dakota Johnson μπήκε στον χώρο του κινηματογράφου από μικρή ηλικία. Τον πρώτο της ρόλο τον πήρε πριν καν ακόμη κλείσει τα 10 της χρόνια. Να θυμίσουμε πως είχε εμφανιστεί στην ταινία Crazy in Alabama του 1999 - στην οποία πρωταγωνιστούσε η μαμά της.


https://www.instagram.com/p/CDFigvYhs1s

Ο 71χρονος Johnson μίλησε για το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα της κόρης του, για τον χαρακτήρα και την αποφασιστικότητά της. Σε μια ερώτηση του Seth Meyers για το πώς αντιδρούσε η 31χρονη star όταν ήταν στο γυμνάσιο και αν του ζητάει ακόμα και τώρα συμβουλές για την σταδιοδρομία της, ο Johnson απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Το τρένο έφυγε. Δε χρειάζεται καμία συμβουλή από μένα πια», απάντησε ο 71χρονος ηθοποιός. «Το αστείο είναι ότι έχουμε έναν κανόνα στην οικογένειά μας», εκμυστηρεύθηκε ο Johnson.