Άγριες Μέλισσες: Συνάντηση κορυφής για Ελένη-Δούκα και το Twitter τους αποθεώνει

Άγριες Μέλισσες: Συνάντηση κορυφής για Ελένη-Δούκα και το Twitter τους αποθεώνει

Τέτοιες συναντήσεις και συζητήσεις καλό θα ήταν να γίνονται πιο συχνά.

Ακόμη ένα επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ αφήνοντας μας με απορίες κυρίως. Ασημίνα και Νικηφόρος αποφάσισαν να φύγουν κρυφά για το Παρίσι και η Ασημίνα ξεκίνησε να αποχαιρετάει αγαπημένους της ανθρώπους, όμως εν αγνοία τους. Ο Μπάμπης είναι ο πρώτος που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την Ασημίνα μέχρι που του αποκάλυψε τι σκοπεύουν να κάνουν.

Ωστόσο η σκηνή και η συνάντηση κορυφής που μας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα ήταν άλλη. Ελένη και Δούκας συναντήθηκαν στο δρόμο ανταλλάζοντας μερικές κουβέντες οι οποίες είχαν κι ένα βαθύτερο νόημα. Ο Δούκας είπε καλή επιτυχία στην Ελένη για τη δίκη με τον Βόσκαρη κι εκείνη με τη σειρά του, του είπε πως γνώριζε για την Ανέτ και όσα πέρασε και του έδωσε τα εύσημα για τον τρόπο που φέρθηκε και που τη φρόντισε.

Κι ενώ το Twitter ήδη είχε αρχίσει να σχολιάζει αυτή τη σκηνή ως τη συνάντηση κορυφής των Άγριων Μελισσών και να λέει πόσο καταπληκτικό δίδυμο είναι Κακούρης-Κίτσου, ο Δούκας έκανε κάτι που μας απογείωσε κι έκανε το Twitter να πάρει φωτιά.

Όσο η Ελένη του έλεγε τα καλά λόγια για τον τρόπο που φέρθηκε (δεν είναι και λίγο πράγμα να ακούς την Ελένη να μιλάει ωραία για τον Δούκα) εκείνος απομακρύνθηκε από τον τοίχο κοιτάζοντας ψηλά. Και φυσικά η ατάκα ήταν η αναμενόμενη, να απομακρυνθούν γιατί θα πέσουν τα ντουβάρια με τις τόσες καλοσύνες.

Δες το σχετικό απόσπασμα αλλά και τα σχόλια στο Twitter.