Σοφία Καρβέλα: 10 φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς πώς είναι το σώμα της

Σοφία Καρβέλα: 10 φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς πώς είναι το σώμα της

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ασχολείται πολύ ενεργά με τη γυμναστική.

Τα τελευταία χρόνια και με την άνοδο του Instagram όλες οι celebrities έχουν αποκτήσει μία πλατφόρμα στην οποία μοιράζονται τακτικά υλικό από την καθημερινότητά τους. Άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο, φροντίζουν να κρατούν το κοινό τους ενημερωμένο για κάθε τι που συμβαίνει στην καθημερινότητά τους από κάθε άποψη.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία διάσημη που ο κόσμος έχει αγαπήσει. Το προφίλ της στη διάσημη πλατφόρμα είναι γεμάτο αναρτήσεις, στις οποίες μοιράζεται όλες τις αγάπες της ζωής της.

Πέρα από την οικογένειά της, λοιπόν, και τους υπέροχους γιους της, βλέπουμε πολύ τακτικά την αγάπη της για τη μόδα αλλά και τη γυμναστική. Ακριβώς επειδή η ίδια ασχολείται πολύ ενεργά με το θέμα, έχοντας αναρτήσει επανειλημμένα τις ασκήσεις που επιλέγει, το σώμα της είναι πολύ γυμνασμένο.




Οι φωτογραφίες που βλέπουμε ενίοτε παραπέμπουν σε ένα πολύ αθλητικό αποτέλεσμα σαν να το έκανε επαγγελματικά και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε παραξενεύει, αφού συχνά-πυκνά δημοσιεύει εικόνες από τη διατροφή που έχει επιλέξει να κάνει και αυτή περιλαμβάνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πολύ υγιεινές επιλογές.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες που δείχνουν πώς είναι το σώμα της κόρης της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.