Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στο αν θα αναλάβει το πρωινό του Alpha

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στο αν θα αναλάβει το πρωινό του Alpha

Από την πολύ πρωινή ζώνη, η Σταματίνα φέρεται να μεταπηδά στο πρωινό.

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν η Σάσα Σταμάτη και η δημοσιογράφος ανέτρεψε τους ρόλους και έκανε μια ερώτηση- έκπληξη στην παρουσιάστρια του Happy Day.

Η Σταματίνα, φέρεται, σε πρόσφατο δημοσίευμα να αλλάζει ζώνη στον Alpha και μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πολύ πρωινή ζώνη, η παρουσιάστρια φέρεται να αναλαμβάνει τη ζώνη δέκα με μία.

Η Σταματίνα ξεκίνησε το πρωινό πρόγραμμα του Alpha το 2014 και τα πρώτα χρόνια ξεκινούσε και στις επτά το πρωί, απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Από το ξεκίνημά του το Happy Day, κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και στην αρχική ομάδα της Σταματίνας ήταν και πάλι ο Δημήτρης Παπανώτας αλλά στο πλευρό της η Τσιμτσιλή είχε την Ελένη Τσολάκη.

Και μπορεί η υπόλοιπη ομάδα να άλλαξε, η Σταματίνα συνεχίζει από τις 8 το πρωί ως τις 11 να κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

Πάντως, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει στο αν πραγματικά θα αναλάβει ως βαρύ πυροβολικό το πρωινό πρόγραμμα του Alpha απέναντι στη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.




Δες παρακάτω τι απάντησε.