Όλα όσα δεν ξέρεις για την άγνωστη σχέση του Bruce Willis με τη Julia Roberts

Όλα όσα δεν ξέρεις για την άγνωστη σχέση του Bruce Willis με τη Julia Roberts

Οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι δεν είναι λίγες.

Η Julia Roberts βρίσκεται στον χώρο του θεάματος σχεδόν 3 δεκαετίες. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν να έχει συνδεθεί με πάρα πολλά ονόματα της showbiz σε φιλικό αλλά και ερωτικό επίπεδο.

Ούσα μια μεγάλη star του Χόλιγουντ δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι της έχουν προσάψει πολλές κατακτήσεις, από τον George Clooney και τον Richard Gere μέχρι τον Bruce Willis και τον Matthew Perry. Ποιες όμως απ' όλες αυτές τις «σχέσεις» υπήρξαν στην πραγματικότητα και ποιοι απ' όλους αυτούς ήταν σύντροφοι και όχι στενοί της φίλοι;

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph ο Bruce Willis και ο George Clooney, ήταν οι μόνοι διάσημοι που βρέθηκαν στον γάμο της Roberts το 2002 με τον Danny Moder. Όσον αφορά τον Bruce Willis δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε η φιλία τους, αλλά οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά με την πάροδο των χρόνων.

Όσον αφορά τη φιλία της με τον George Clooney στάθηκε και αφορμή για να πρωταγωνιστήσει η Roberts στην ταινία «Ocean's Twelve», στην οποία η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την Tess Ocean -τη σύζυγο του Danny Ocean (που υποδύεται ο George Clooney).

Τι συνδέει όμως τη Julia Roberts και και τον Bruce Willis;