Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε κατά την προώθηση των ταινιών

Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε κατά την προώθηση των ταινιών

Η συγκάλυψη της παραγωγής. 

Εμείς οι αμετανόητοι φανς του Harry Potter, δεν αγαπάμε μόνο τον νεαρό μάγο και τους φίλους τους για τη φαντασμαγορική ζωή τους, το γεγονός ότι φοιτούν σε κάστρο όπου μαθαίνουν ξόρκια και ότι αντιμετωπίζουν τον Voldemort και άρα τον… θάνατο σε καθημερινή βάση.

Ένας πολύ πιο βασικός λόγος, είναι ότι μέσα από τα βιβλία και τις πράξεις των πρωταγωνιστών, μάθαμε ότι η αγάπη νικάει τα πάντα, όλοι οι άνθρωποι είναι σημαντικοί και ξεχωριστοί, και ότι σημασία δεν έχει η καταγωγή σου αλλά η ποιότητά σου σαν άτομο.

Και ενώ θα περίμενε κανείς, οι αξίες αυτές να μην περιορίζονται μόνο στις σελίδες των βιβλίων, μαθαίνουμε σήμερα μία ιστορία, η οποία μάλλον μας ξένισε και αφορά στο bullying και τα ρατσιστικά σχόλια που εισέπραξε μία από τις πρωταγωνίστριες του franchise.

Η Katie Leung λοιπόν, η οποία υποδύθηκε σε αρκετές από τις ταινίες, την Cho Chang, την πρώτη αγαπημένη του Harry, αποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που πέρασε κατά την περίοδο προώθησης των ταινιών μιλώντας σε podcast το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ξεκίνησα ως ηθοποιός στις ταινίες του Harry Potter των οποίων το βασικό κοινό είναι παιδιά. Στόχος μου ήταν να είμαι παράδειγμα και έμπνευση για άτομα διαφορετικής εθνικότητας όπως εγώ. Φυσικά τα μηνύματα αγάπης ήταν πάρα πολλά αλλά εξίσου πολλά ήταν και τα μηνύματα μίσους που ανακάλυψα. Ρατσιστικά σχόλια και ολόκληρα forum με άτομα που με έβριζαν με χυδαίο τρόπο», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery: