Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood αποφάσισε να κατέβει στην Πολιτική

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood αποφάσισε να κατέβει στην Πολιτική

Η απόφαση που πήρε ο διάσημος ηθοποιός.

Να και ένας ηθοποιός που ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα χνάρια του Arnold Schwarzenegger, ο οποίος είχε εκλεγεί Κυβερνήτης στην Καλιφόρνια στο παρελθόν.

Μιλάμε για τον 51χρονο και βραβευμένο με Όσκαρ Matthew McConaughey ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει και να γίνει ο Κυβερνήτης του Τέξας κατεβαίνοντας στην πολιτική.

Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη σε Podcast του Balanced Voice και μίλησε για τον ρόλο του πατέρα και του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και κάπου εκεί αναρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος ρόλος που θα παίξει στη ζωή του.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλω να διδάξω και να μοιραστώ. Ποιος θα είναι ο ρόλος , ποια θα είναι η νέα κατηγορία στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου»;



Η οικοδέσποινα του podcast, Rania Mankarious πήρε την ευκαιρία και ρώτησε τον 51χρονο γόη του Hollywood αν θα σκεφτόταν να κατέβει στην πολιτική.
Ο ίδιος εξήγησε πως κάτι τέτοιο το σκέφτεται πια σοβαρά. Το 2022, θα πρέπει άλλωστε να γίνει η επανεκλογή του νυν Κυβερνήτη στο Τέξας, Greg Abbott.