Η Emily Ratajkowski γέννησε και αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Η Emily Ratajkowski γέννησε και αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Η πρώτη φωτογραφία της στο Instagram.

H Emily Ratajkowski τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Το μοντέλο/ηθοποιός και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard έγιναν γονείς πριν από τέσσερις μέρες και 29χρονη το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της.

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Emily ανέβαζε φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και παρακολουθούσαμε βήμα βήμα την περίοδο αυτή στη ζωή της. Η 29χρονη είναι πλέον μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Με τη φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα μάθαμε τόσο το φύλο, όσο και το όνομα του μωρού.

Η Emily δεν αποκάλυψε στιγμή αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι όμως ήρθε η στιγμή να μάθουμε. «Ο Sylvester Apollo Bear είναι πια μαζί μας στη γη. Ο Sly έφτασε στις 8 Μαρτίου του 2021 στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό της ζωής μου», έγραφε στο caption με τα likes και τα σχόλια στη φωτό με μικρούλη της να πέφτουν βροχή.

Το πιο περίεργο είναι βέβαια πως η Emily είχε πει προηγουμένως ότι δεν είχε σχέδια να μάθει το φύλο του παιδιού της πριν να φτάσει την ηλικία των 18 ετών.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.