«Μου πήραν το διαβατήριό μου»: Η απάντηση στο «ψέμα» της Markle είναι τα ταξίδια που έκανε

«Μου πήραν το διαβατήριό μου»: Η απάντηση στο «ψέμα» της Markle είναι τα ταξίδια που έκανε

Η απάντηση στο «ψέμα» της Meghan Markle για το διαβατήριο.

Στον απόηχο της συνέντευξης της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, οι ειδικοί στο royal ρεπορτάζ είδαν γρήγορα τα πολλά και διαφορετικά ψέματα που ακούστηκαν δια στόματος της δούκισσας του Sussex.

Οι royal δημοσιογράφοι έχουν ήδη αποφανθεί πως Meghan και Harry ήθελαν να χτυπήσουν στο συναίσθημα το κοινό στις ΗΠΑ όπου και θα δραστηριοποιηθούν από εδώ και μπρος και δεν τον ενδιαφέρει τόσο ο κόσμος στη Βρετανία που σίγουρα θα καταλάβαινε τις ανακρίβειές τους.
Μία από αυτές ήταν η συγκινητική δήλωση της Markle πως όταν είχε τις αυτοκτονικές τάσεις, δεν μπορούσε απλά να φύγει γιατί δεν είχε ούτε το διαβατήριό της:

«Δεν είναι ότι μπορείς να φύγεις, δεν μπορείς, πρέπει να καταλάβεις πως όταν μπήκα στην οικογένεια, εκείνη ήταν και η τελευταία φορά που είδα το διαβατήριό μου, μέχρι που επιστρέψαμε εδώ, έδωσα και την άδεια οδήγησης και τα κλειδιά μου».



Βέβαια, αυτό είναι πιθανό να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα της Markle, στην περιβόητη αυτή συνέντευξη.

Η Sun επιβεβαιώνει το ψέμα, τονίζοντας πως η 39χρονη σήμερα δούκισσα, έκανε τουλάχιστον 10 ταξίδια ως τουρίστρια, όσο ήταν μέλος της οικογένειας, ταξίδια που έπρεπε να έχει το διαβατήριό της για να τα πραγματοποιήσει.
Συγκεκριμένα, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, πλην της ίδιας της βασίλισσας, πρέπει να έχουν διαβατήριο για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

«Το διαβατήριο πρέπει να φυλαχτεί για να μην πέσει στα λάθος χέρια. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν κάποιο μέλος της οικογένειας θέλει να ταξιδέψει, δεν μπορεί να το πάρει», τονίζει πηγή από το Παλάτι.



H SUN μέτρησε τουλάχιστον 13 ταξίδια της Markle, που η αλήθεια είναι πως το διάστημα εκείνο οι Sussexes είχαν κατηγορηθεί και για το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα με τη συχνή χρήση αεροπλάνων.

Κι αν δεν θυμάσαι εσύ τα ταξίδια της Meghan, να στα θυμήσουμε στην παρακάτω gallery.