Ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε την ηλικία του με μια super #tbt φωτογραφία

Ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε την ηλικία του με μια super #tbt φωτογραφία

Δες πώς ήταν μικρός ο αγαπημένος μας star.

Αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του. Το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο. Ηθοποιός, αθλητής, σκηνοθέτης, μουσικός, άνθρωπος που αγαπά την τέχνη και τον αθλητισμό, ο Πάνος Βλάχος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους μας stars και όχι άδικα.

Τον αγαπήσαμε στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» όπου υποδυόταν τον κωμικό χαρακτήρα του Χάρη, τον σύντροφο της Βάσως (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), ένα ζευγάρι που άφησε ιστορία στη σειρά.

Φέτος τον απολαμβάνουμε στην μικρή οθόνη στη σειρά του Aplha «Αγγελική» όπου ο Δημήτρης Αργυρός (τον οποίο υποδύεται με τεράστια επιτυχία) είναι ένας χαρακτήρας με πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις, παρανοϊκές συμπεριφορές, μια προσωπικότητα άκρως διαταραγμένη.


https://www.instagram.com/p/CGPk73agxeo

Ο ηθοποιός σε αυτή τη σειρά αποτελεί -γι' ακόμα μια φορά- έκπληξη! Οι υποκριτικές του ικανότητες τόσο στο δράμα όσο και στην κωμωδία είναι αξιοθαύμαστες, αποδεικνύοντας περίτρανα πως και αυτή η νέα γενιά των ηθοποιών έχει τη στόφα των μεγάλων stars του Χόλιγουντ. Με πνεύμα ανήσυχο και περίσσιο ταλέντο, ο Πάνος Βλάχος έδω και χρόνια άνοιξε τα φτερά του για το Λος Άντζελες, πειραματίζοντας σε σειρές της Αμερικής αλλα και στο Χόλιγουντ.

Η «Αγγελική» τον έκανε να πει το ναι και να γυρίσει για λίγο διάστημα στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείει (όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του) να επιστρέψει ξανά στην Αμερική.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά του, αποκαλύπτωντας με μια #tbt φωτογραφία τα πόσα κεράκια σβήνει στην τούρτα του. Ο Πάνος Βλάχος στο δημοτικό, σε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν, όπως δεν τον έχεις ξαναδεί ποτέ.

Δες την στη gallery που ακολουθεί: