Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez σχεδιάζουν να παντρευτούν παρά την αναβολή του γάμου τους

Sabine Camhi
Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez σχεδιάζουν να παντρευτούν παρά την αναβολή του γάμου τους

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez εξακολουθούν να θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάρτιο του 2019 και έπρεπε να αναβάλουν τα σχέδια του γάμου τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μία πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε στο αμερικάνικο Entertainment Tonight «Περνάνε τόσο καλά μαζί, είναι εντυπωσιακό το πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους». «Τον εμπιστεύεται όπως κανέναν άλλον και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της» πρόσθεσε.

Η πηγή σημείωσε επίσης πως η Jennifer Lopez «σίγουρα λατρεύει τον τρόπο που φέρεται στα παιδία της και πως είναι πάντα υποστηρικτικός σε ό,τι κι αν κάνει». «Ο Alex Rodriguez είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της» συνεχίζει η πηγή, προσθέτοντας ότι «της λέει πόσο όμορφη, έξυπνη και τέλεια είναι όλη μέρα. Είναι τόσο ερωτευμένος και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει».

H J.Lo είχε μιλήσει πριν λίγους μήνες για την αναβολή των σχεδίων γάμου της κατά την διάρκεια της συνέντευξης της με τον Andy Cohen στο Radio Andy του SiriusXM.

«Έχουμε μιλήσει για αυτό σίγουρα. Εννοώ, στην ηλικία μας, και οι δύο έχουμε παντρευτεί προηγουμένως, και αναρωτηθήκαμε, αν πρέπει να παντρευτούμε ή όχι και τι σημαίνει αυτό για εμάς», είπε. «Ήταν στενάχωρο γιατί είχαμε σχεδιάσει να παντρευτούμε τον Ιούνιο και τα είχαμε κανονίσει όλα. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο το σκεφτήκαμε και είπαμε ότι μάλλον δεν θα γίνει. Η Ιταλία είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο και είχαμε σχεδιάσει να παντρευτούμε στην Ιταλία. Οπότε είπαμε να τα ακυρώσουμε όλα» ανάφερε.

Εν τω μεταξύ, παρά τις πρόσφατες φήμες σχετικά με τον Rodriguez και την Madison LeCroy, μια άλλη πηγή είπε προηγουμένως στο ET ότι ο πρώην επαγγελματίας του μπέιζμπολ και η αρραβωνιαστικιά του «είναι τόσο συνδεδεμένοι ρομαντικά ως ζευγάρι όσο και ως οικογένεια με τα παιδιά τους και πως αυτές οι φήμες δεν θα το χαλάσουν αυτό».