Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «αλλάζει» καριέρα και γίνεται παρουσιαστής

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «αλλάζει» καριέρα και γίνεται παρουσιαστής

Νέα σελίδα στην καριέρα του.

Η Παρασκευή είναι πάντα η αγαπημένη μας μέρα στην εβδομάδα γιατί μετά ακολουθεί Σαββατοκύριακο, ξεκούραση από τη δουλειά κ.ο.κ. Αυτή η Παρασκευή μας αρέσει λίγο περισσότερο για δύο διαφορετικούς λόγους. Πρώτον, έρχεται τριήμερο, καθώς έχουμε την Καθαρά Δευτέρα. Δεν μπορούμε να πάμε κάπου βέβαια, αλλά όταν δεν δουλεύεις Δευτέρα είναι πάντα καλό. Δεύτερον μάθαμε κάτι καινούργιο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, το οποίο μας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Αφενός παραξενευτήκαμε με την είδηση αυτή, αφετέρου ενθουσιαστήκαμε γιατί μας δίνεται μια ευκαιρία να μάθουμε καλύτερα τον αγαπημένο μας τραγουδιστή. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να την «αλλάξει».

Και εξηγούμε ακριβώς τι εννοούμε. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να γίνει παρουσιαστής και αυτό πραγματικά είναι κάτι που κανείς μας δεν περίμενε. Όπως αναφέρεται στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι παρουσιαστής ντοκιμαντέρ της ζωής του, σε εκπομπή που θα προβληθεί στο Mega.

Ξέρουμε έχεις τρελαθεί, αλλά διάβασε παρακάτω.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ένας άνθρωπος που προσπάθησε και τα κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να μη μας ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, δεν ξέρουμε προσωπικά πράγματα για τη ζωή του και γι’ αυτό κινηματογραφεί προσωπικές στιγμές του, τις οποίες θα δούμε να παρουσιάζει ο ίδιος στο Mega», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Θα λέγαμε ότι μοιάζει κάπως σαν ντοκιμαντέρ, αλλά αυτή η λέξη δεν είναι σωστή 100%, οπότε για να σου δώσουμε να καταλάβεις τι εννοούμε θα μοιάζει κατά κάποιον τρόπο σαν το Keeping Up With The Kardashians. Και έχουμε την αίσθηση πως το εγχείρημα αυτό θα πάει πολύ καλά, γιατί ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας πολύ αγαπητός καλλιτέχνης.

Οι φανς του θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνον, και αυτό θα γίνει μέσα από την εκπομπή. Λοιπόν, δεν ήταν αυτή μια πολύ όμορφη είδηση Παρασκευής;