Στα άκρα ο Kanye West: Η κίνηση μετά τον χωρισμό που θα συζητηθεί

Στα άκρα ο Kanye West: Η κίνηση μετά τον χωρισμό που θα συζητηθεί

Τι συνέβη με τον rapper αυτή τη φορά;

Το διαζύγιο Kanye West-Kim Kardashian είναι πια ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της ξένης showbiz. Χρόνια συζητιέται, φέτος όμως πήρε σάρκα και οστά κανονικά. Ήταν 6 Ιανουαρίου όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού.

Κανείς δεν το πίστευε, όμως ήταν αλήθεια. Η Kim Kardashian απευθύνθηκε σε μί από τις πιο διάσημες δικηγόρους, που εμπιστεύεται όλο το Hollywood κι έχει αναλάβει πολλά διαζύγια, και μερικές εβδομάδες πριν η reality star κατέθεσε κι επίσημα αίτηση διαζυγίου. Το πιο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης είναι αυτό όμως, στο οποίο έχουν αποφασίσει να έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Ο Kanye μάλιστα έφυγε από το σπίτι τους και έχει γίνει γνωστό πως δεν θα μένει μαζί τους ούτε όταν θα πηγαίνει να επισκέπτεται και να περνάει χρόνο με τα παιδιά του. Και μετά από αυτό μάθαμε και κάτι ακόμη που μας εξέπληξε.

Μια εσωτερική πηγή αναφέρθηκε στην κατάσταση της σχέσης Kim Kardashian και Kanye West και υπάρχει μια μεγάλη φήμη ότι δεν μιλούν μεταξύ τους. «Ακόμη και πριν η Kim υποβάλει αίτηση για διαζύγιο, ο Kanye άλλαξε τους αριθμούς του και αυτό που είπε δεν το φαντάζεσαι και θα το μάθεις παρακάτω.

Όσον αφορά στις επισκέψεις η πηγή είπε: «Όταν εκείνος έρχεται σπίτι και περνά χρόνο με τα παιδιά τους η Kim φεύγει από το σπίτι. Έχουν στρατό από νταντάδες, οπότε η μετάβαση είναι εύκολη», πρόσθεσε η πηγή. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά μαζί τη North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm.

Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα του διαζυγίου, η Kim Kardashian έχει κρατήσει το σπίτι τους στο Hidden Hills της Καλιφόρνια.