Πασίγνωστη ηθοποιός ποζάρει μετά την απώλεια των 30 κιλών και μας «παγώνει»

Πασίγνωστη ηθοποιός ποζάρει μετά την απώλεια των 30 κιλών και μας «παγώνει»

Φωτογραφίζεται με δερμάτινο παντελόνι και η διαφορά είναι ορατή.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια τη διαρκώς αυξανόμενη θέληση των celebrities να ασχοληθούν ενεργά με το θέμα της γυμναστικής. Παλιά, αυτό ήταν κάτι που περισσότερο κάλυπτε συγκεκριμένες απαιτήσεις ρόλων και τη διάθεση του κινηματογράφου να περιλαμβάνει ανθρώπους με έως και αθλητικά σώματα.

Σήμερα, η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Όσοι ασχολούνται, το κάνουν πολύ ενεργά. Ενίοτε και καθημερινά. Ενώ άλλοι υιοθετούν ένα πρόγραμμα διατροφής και άθλησης για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και να επιτύχουν τους στόχους που θέτουν για τη βελτίωση όχι μόνο της εξωτερικής τους εμφάνισης αλλά κυρίως της υγείας τους.




Η διάσημη στην οποία αναφερόμαστε σήμερα είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός. Για την ακρίβεια, έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Hollywood.

Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, είχε βάλει στόχο να χάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό κιλών και το κατάφερε και με το παραπάνω. Τη στιγμή που μιλάμε έχει χάσει 30 κιλά και πηγαίνοντας στο The Morning Crew With Hughesy, Ed and Erin έχει δηλώσει πώς αυτό της ανέβασε την αυτοπεποίθηση. Όχι ότι πριν δεν είχε, ίσα ίσα, απλώς η διαδικασία λειτούργησε ως boost.

Πρόσφατα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της που δείχνει πώς είναι τώρα και η διαφορά είναι ορατή, ειδικά φορώντας δερμάτινο παντελόνι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.