H διάσημη σταρ αποκαλύπτει το συγκλονιστικό της κορμί στα 47 της

H διάσημη σταρ αποκαλύπτει το συγκλονιστικό της κορμί στα 47 της

Μία από τις πιο σέξι φωτογραφίες που έχουμε δει... ποτέ!

Το feed μας, ειδικά αυτούς τους μήνες που βρισκόμαστε σχεδόν διαρκώς στο σπίτι λόγω καραντίνας, έχει γίνει ένας τόπος που επισκεπτόμαστε συχνά. Οι διάσημες κυρίες που ακολουθούμε είναι πολύ ενεργές στα προφίλ τους. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει πολύ μεγάλο περιεχόμενο για να εστιάσουμε την προσοχή μας.

Στην πλειοψηφία των αναρτήσεων, οι celebrities έχουν μπει κι εκείνοι σε μία πιο καθημερινή λογική. Συνήθως αποφεύγουν το μακιγιάζ, γιατί κατά βάση η μέρα τους περνάει εντός σπιτιού. Ποζάρουν με φόντο εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των σπιτιών τους αφήνοντάς μας να κοιτάμε με το στόμα ανοιχτό.

Χτες το βράδυ, συνέβη κάτι που μας έκανε να πέσουμε για ύπνο μερικά λεπτά αργότερα. Διάσημο μοντέλο στα 47 του χρόνια αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία που το κοινό θα κάνει πολύ καιρό να ξεχάσει.

Σε αυτήν, ποζάρει φορώντας ένα πολύ σέξι lingerie που αναδεικνύει την περιοχή των πολύ σμιλευμένων γλουτών της. Ξέραμε, φυσικά, ότι το σώμα της είναι εξαιρετικό, αλλά αυτή η λήψη μάς κάνει να της δίνουμε πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει κάνει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποιο 47χρονο μοντέλο μιλάμε και να αντικρίσεις το απίστευτο θέαμα.