Η Βάσω Λασκαράκη εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό look και ήταν μία κούκλα

Η Βάσω Λασκαράκη εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό look και ήταν μία κούκλα

Η αγαπημένη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την επιλογή της.

Ταλαντούχα ηθοποιός, γλυκιά μαμά, καλή σύζυγος, η Βάσω Λασκαράκη δείχνει να δημιουργήσει το ιδανικό πακέτο. Φυσικά, προσπαθεί για να τα έχει όλα αυτά, αφού ειδικά ο συνδυασμός τους είναι πολύ δύσκολος να βρεθεί. Η ίδια, πάντως, από τις διάφορες δημοσιεύσεις που κάνει ανά διαστήματα μοιάζει να τα έχει συμπληρώσει.

Όπως οι περισσότερες celebrities, έτσι και η Λασκαράκη διατηρεί τον λογαριασμό της στο Instagram. Πολύ συχνά βλέπουμε σε αυτόν να αναρτώνται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και από ό,τι επιλέγει να προσθέσει σε αυτήν.

Χτες, συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει κάτι πιο ιδιαίτερο για την έξοδό της και αυτό εστίασε στα μαλλιά της. Η ίδια συνήθως εμφανίζεται είτε με ίσια μαλλιά είτε με χαλαρό «σπάσιμο» και «ανοιχτές» μπούκλες, όμως, τώρα είπε να το ανανεώσει.




Η αλήθεια είναι ότι, ειδικά όταν είσαι τόσον καιρό σε lockdown και πολλές ετοιμασίες για εξόδους δεν υπάρχουν, σίγουρα θα αδράξεις κάθε ευκαιρία για να περιποιηθείς ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου και να σου φτιάξει η διάθεση.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις τη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με το look που επέλεξε για τη χθεσινή ημέρα.