Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μεγάλη απόφαση της Δρόσως εναντίον της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μεγάλη απόφαση της Δρόσως εναντίον της Ασημίνας

Το επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας θα σε καθηλώσει.

Οι εξελίξεις δε σταματούν στις Άγριες Μέλισσες. Η σειρά μάς έχει κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο από ποτέ για τη συνέχεια. Να βρισκόμαστε καθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση και να αναρωτιόμαστε και να υποψιαζόμαστε τον κάθε χαρακτήρα της υπόθεσης ξεχωριστά.

Πραγματικά, είμαστε σε ένα επίπεδο που δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει να κινείται στις ύπουλες πρακτικές που ακολουθεί μέχρι σήμερα. Τα μυστικά, βέβαια, έχουν τον τρόπο τους να βρίσκουν το φως της επιφάνειας. Όσο και να προσπαθείς να τα κρατήσεις στην αφάνεια, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή του «ξεμπροστιάσματος».

Την ώρα που βρισκόμαστε και περιμένουμε τα νέα επεισόδια της εβδομάδας που μας έρχεται, όλο και περισσότερα spoilers γίνονται γνωστά. Αυτό είναι, φυσικά, μία γνώριμη πρακτική από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ο κόσμος έχει τις απορίες του και θέλει να δει αν αυτές θα επιβεβαιωθούν ή όχι. Το επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας θα εξελίξει πολλές καταστάσεις και η μεγάλη απόφαση της Δρόσως θα συζητηθεί.




Μπες στην παρακάτω gallery για να διαβάσεις τι πρόκειται να δεις.