Ποια Kardashian είναι η εικονιζόμενη που βλέπεις παρακάτω;

Ποια Kardashian είναι η εικονιζόμενη που βλέπεις παρακάτω;

Για να δούμε θα μαντέψεις σωστά;

Ο αδερφές Kardashian-Jenner είναι πια μία από τις πιο διάσημες οικογένειες του πλανήτη. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τις ξέρει ή έστω να μην τις έχει δει έστω μια φορά. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως τώρα τελευταία δυσκολευόμαστε να τις αναγνωρίσουμε στις φωτογραφίες που εμφανίζονται μπροστά μας στο Instagram.

Ευτυχώς βλέπουμε όνομα στο account και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ποια είναι ποια. Και όμως αντιλαμβάνεσαι έτσι την πατήσαμε και εδώ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό τον τελευταίο χρόνο. Χαζεύοντας λοιπόν στο Instagram εχθές το βράδυ, πέσαμε επάνω σε αυτή την φωτογραφία που βλέπεις μπροστά σου και στιγμιαία πάθαμε ένα σοκ.

Δεν ξέραμε ποια βλέπαμε στην οθόνη μας, μέχρι τη στιγμή που είδαμε το όνομά της. Αν λοιπόν έπεσες κι εσύ στην ίδια παγίδα, να σου πούμε πως όχι δεν είναι η Kim Kardashian η εικονιζόμενη της φωτογραφίας αυτής. Κατανοούμε την έκπληξή σου και το γεγονός πως έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό γιατί μας συνέβη ακριβώς το ίδιο.

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, όσο και αν νομίζεις πως σε «γελούν» τα μάτια σου, η απάντηση είναι μία. Η Kardashian της κεντρικής φωτογραφίας, δεν είναι άλλη από την Khloe. Ναι διαβάζεις σωστά, την Khloe Kardashian. Η αλλαγή της τον τελευταίο χρόνο είναι πραγματικά απίστευτη, σε σημείο που υπάρχουν φορές (όπως τώρα) που δεν την αναγνωρίζουμε.

Στη gallery που ακολουθεί όμως θα πειστείς κι εσύ πως η εικονιζόμενη δεν είναι η Kim, αλλά η Khloe.