Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Το αισιόδοξο μήνυμά της για την Καθαρά Δευτέρα

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Το αισιόδοξο μήνυμά της για την Καθαρά Δευτέρα

Τι ανέβασε στο Instagram account της, η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Εάν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως αυτή Καθαρά Δευτέρα, δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτές των προηγούμενων χρόνων. Γενικά είναι κοινή παραδοχή πια, πως τίποτα δεν είναι ίδιο τον τελευταίο έναν χρόνο. Έχοντας κλείσει πια κι επίσημα έναν χρόνο από τότε που ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορονοϊό ως πανδημία, κι έχοντας ήδη μπει σε καραντίνα, περιμέναμε φέτος τα πράγματα να είναι κάπως πιο ομαλά.

Δυστυχώς η επιστροφή στην καθημερινότητα όπως την ξέραμε δεν έχει συμβεί ακόμη, και αν κρίνουμε από όλα αυτά που διαβάζουμε και ακούμε γύρω μας, θα καθυστερήσει κι άλλο να έρθει. Είναι λογικό λοιπόν, ο εορτασμός της φετινής Καθαρά Δευτέρας να είναι διαφορετική.

Πέρυσι μπορεί να προλάβαμε στο παραπέντε να τη γιορτάσουμε, φέτος όμως γιορτάζεται λίγο διαφορετικά. Οι μετακινήσεις από νομό σε νομό απαγορεύονται, από δήμο σε δήμο με αυτοκίνητο το ίδιο, οπότε βρήκαμε τρόπους ακόμη κι έτσι να φάμε τα σαρακοστιανά μας και να γιορτάσουμε.

Φυσικά δεν διέφυγε της προσοχής μας και το αισιόδοξο μήνυμα της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, κάτι που μας έδωσε δύναμη και μας έκανε να νιώσουμε λίγο καλύτερα τη σημερινή μέρα. Η Μαρέβα ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία με τον γαλάζιο ουρανό, στον οποίο πετούσαν χαρταετοί και έγραψε:

«Καλή Σαρακοστή με υγεία και αγάπη».

Το μήνυμα της συζύγου του πρωθυπουργού μας γέμισε με αισιοδοξία και ελπίδα, πως όλα θα πάνε καλά.