Survivor 4: Αλλάζει ομάδα ο Τριαντάφυλλος;

Survivor 4: Αλλάζει ομάδα ο Τριαντάφυλλος;

Τι θα συμβεί τώρα που αποχώρησε ο Πάνος Καλλίδης;

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor Greece σχολιάστηκε όσο λίγα για αρκετούς λόγους, με τον κυριότερο να είναι αυτός του bullying στον Τριαντάφυλλο και το γεγονός πως δεν του έδωσαν καθόλου φαγητό και τον άφησαν σε μια γωνία μόνο του. Το Twitter δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι αυτή την κίνηση των παικτών και φυσικά έγινε έξαλλο.

Εκτός από αυτό το καθόλου ευχάριστο σκηνικό, είχαμε ακόμη μια στενάχωρη στιγμή, και αυτή ήταν η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη από το reality επιβίωσης. Ο τραγουδιστής έπειτα από έναν άκρως συγκινητικό μονολογο αποφάσισε να αποχωρήσει, προκαλώντας θλίψη σε κάποια μέλη της ομάδας του.

Πλέον οι ομάδες είναι κάπως άνισες, με την κόκκινη ομάδα, να μετράει έντεκα παίκτες και τη μπλε οκτώ. Τα ματσαρίσματα βγαίνουν λίγο πιο δύσκολα για τους μπλε, με αποτέλεσμα οι παίκτες να παίζουν δύο και τρεις φορές και να μην ξεκουράζονται, και μάλλον σύμφωνα με δημοσιεύματα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι.

Τρία σενάρια λοιπόν εξετάζει η παραγωγή προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία και εδώ μας ξυπνάνε μνήμες από το 2017. Το πρώτο σενάριο θέλει κάποιον παίκτη της κόκκινης ομάδας να πηγαίνει στη μπλε, και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να σκεφτείς και πολύ ποιον θα ψηφίσουν αν επικρατήσει αυτό το πλάνο.

Ο Τριαντάφυλλος ως άλλος Γιάννης Σπαλιάρας θα μεταφερθεί στη μπλε ομάδα και κάπως έτσι οι κόκκινοι θα έχουν καταφέρει αυτό που θέλουν, να διώξουν τον συμπαίκτη τους από την παραλία.

Θα συμβεί όμως αυτό το σενάριο; Και αν όχι ποια είναι τα άλλα δύο;

Δες στο video που ακολουθεί.