Η Θεοδωρίδου απάντησε για πρώτη φορά για τις πλαστικές: Η εικόνα της πριν 19 χρόνια (vid)

Η Θεοδωρίδου απάντησε για πρώτη φορά για τις πλαστικές: Η εικόνα της πριν 19 χρόνια (vid)

Όσα παραδέχτηκε η Θεοδωρίδου για τις πλαστικές, τους γάμους και τα παιδιά της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και βρέθηκε στην καρέκλα απέναντι από τον παρουσιαστή, 19 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Πιο ώριμη από ποτέ και πιο αποκαλυπτική, η Θεοδωρίδου δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα όταν με συγκίνηση μίλησε για την πρώτη της επιτυχία, το τραγούδι Δίχως λόγο κι αφορμή και την πρώτη εκείνη φορά που βρέθηκε στην Αθήνα και άκουσε το τραγούδι στο ραδιόφωνο:





«Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη. Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι. Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί και ήταν μόνο 1,5 έτους και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Θέλησα να είμαι οχυρωμένη ότι αν δεν πετύχει κάτι, να επιστρέψω στην πόλη μου. Ήμουν για κάποιο λόγο στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το «Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη. Συγκινούμαι πολύ τώρα που το λέω. Το απόλαυσα μόνη μου. Ξέρεις στη ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό, παράλληλα τελείωνε κάτι άλλο. Ήταν μια αρχή κι ένα τέλος και ενώ ήμουν συγκινημένη παράλληλα μου έλειπε και η Θεσσαλονίκη».

Η Θεδωρίδου μίλησε και για όσα ακούγονται το διάστημα αυτό από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά ή λεκτικά στη δουλειά τους και τόνισε πως παρότι στην ίδια δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και δεν έχει ακούσει κάποιο περιστατικό στον χώρο του τραγουδιού, η ίδια είναι πάντα με το μέρος των θυμάτων και περιμένει να δει να τιμωρούνται όσοι έχουν προβεί σε τέτοιες πράξεις.



Κι όταν η κουβέντα πήγε στις κόρες της, η Θεοδωρίδου μίλησε με λόγια αγάπης και λατρείας για τα κορίτσια της:

«Θα το πω όπως είναι, αφού δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους, αυτοί ήταν οι δύο γάμοι μου, πήρα την ευθύνη τους. Οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και συμμετέχουν αλλά η ευθύνη είναι με τον άνθρωπο που μεγαλώνουν μαζί τους. Είναι καλά κορίτσια και με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη. Μπήκαν στο Πανεπιστήμιο, είναι γλυκά πλάσματα, είναι καλοί άνθρωποι και όταν δεν διάβαζαν στο σχολείο, ήθελα απλά να είναι καλά κορίτσια κι αυτό έλεγα στους δασκάλους. Τα κορίτσια μου είναι καλά παιδιά. Η μία είναι δικηγόρος και η άλλη φιλόλογος και δεν έχουν καλές φωνές για να ακολουθήσουν τη δική μου καριέρα».

Κι όπως ήταν φυσικό, ο Νίκος Χατζηνικολάου, δεν μάσησε τα λόγια του και ρώτησε την Θεοδωρίδου για τον μεγαλύτερο αστικό μύθο που την αφορά, τις πλαστικές επεμβάσεις.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, επειδή η Θεοδωρίδου υπήρξε παντρεμένη με πλαστικό χειρουργό, οι φήμες πάντα οργίαζαν με την ίδια να τονίζει χαρακτηριστικά:



Δες όσα είπε για τις αισθητικές επεμβάσεις στην παρακάτω gallery: