Χαμός με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor: Τα σχόλια για τα χρήματα και τα tweets

Χαμός με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor: Τα σχόλια για τα χρήματα και τα tweets

Πώς τα χρήματα που παίρνει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor μπήκαν στο στόχαστρο.

Το συμβούλιο της Καθαράς Δευτέρας στο Survivor ήταν για μια ακόμα φορά εκρηκτικό μετά την ήττα με 10-6 των Κοκκίνων στον αγώνα ασυλίας.

Όπως ήταν φυσικό, ο Τριαντάφυλλος που έχει απομονωθεί από την ομάδα του, ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με διαφορά.

Ο τραγουδιστής δέχτηκε μάλιστα επίθεση από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος όμως αποφάσισε να του επιτεθεί ακόμα και για το συμβόλαιό του και τα χρήματα που έχει κανονίσει να παίρνει, υποστηρίζοντας πως ο Τριαντάφυλλος στον Άγιο Δομίνικο αλλά και ο Αλέξης Παππάς κάνουν διακοπές!

«Μας το παίζει θύμα συνέχεια, μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο και μας λέει ότι έχει φανς και ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Γι’ αυτό είναι εκτός ομάδας πλέον. Για τις πράξεις του. Το ότι ο Αλέξης Παππάς τον υποστηρίζει είναι γιατί είναι πολύ ψηλά αμειβόμενος παίκτης και κάνουν και οι δύο διακοπές εδώ.

Δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο να φέρνουν εντάσεις στις ομάδες. Είναι μόνοι τους και φέρνουν εντάσεις στις ομάδες τους. Μιλήσατε ακόμη και για χούντα και δικτατορία και είναι βαριά λέξη. Μιλάει για φιλίες και αγιασμούς για να το παίξει θύμα».



Tον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος και μίλησε ξεκάθαρα για τα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι παίκτες, υποστηρίζοντάς τους:

«Ο Κόρο είναι ένα παιδί που σέβομαι πολύ. Όμως, από την στιγμή που ήρθαμε ξέραμε ότι υπήρχαν άσημοι και διάσημοι. Εννοείται πως εγώ δεν μπορώ να παίρνω τα ίδια χρήματα με τον Αλέξη Παππά ή τον Τριαντάφυλλο.

Το ίδιο γίνεται και σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν παίρνουμε όλοι τα ίδια χρήματα. Ξέραμε ότι ο καθένας παίρνει διαφορετικά χρήματα. Το να λες ότι είναι εδώ και κάνουν διακοπές επειδή παίρνουν πολλά χρήματα είναι unfair.

Έχεις συμφωνήσει από την αρχή και το ξέρεις πως έτσι είναι. Όλοι ζούμε στις ίδιες συνθήκες, αλλά ήξερες πως κάποιοι θα παίρνουν παραπάνω χρήματα. Αν δε σου άρεσε να μην υπέγραφες να έρθεις».

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Twitter, που ξεπέρασαν τις 40 χιλιάδες, είχαν τον Τριαντάφυλλο στο επίκεντρό τους.