Kim Kardashian: Τι εξομολογήθηκε στην πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Kanye

Kim Kardashian: Τι εξομολογήθηκε στην πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Kanye

Η 40χρονη star αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε μέσα στον χρόνο που μας πέρασε.

Οι θαυμαστές της διάσημης tv persona δε θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι την τελευταία σεζόν του reality show «Keeping Up with the Kardashians» για να μάθουν για την «δύσκολη» χρονιά που πέρασε η Kim Kardashian μέσα στην πανδημία.

Η Kim εμφανίστηκε χθες σ' ένα επεισόδιο του «Good Morning Vogue» και αποκάλυψε πόσο δύσκολη ήταν η περασμένη χρονιά για την ίδια. Μην ξεχνάμε πως μέσα στην πανδημία ανακοινώθηκε και ο χωρισμός της με τον επι χρόνια σύζυγό της Kanye West ενώ το reality show που για 20 συναπτές σεζόν μεσουρανούσε στην αμερικάνικη τηλεόραση, αποφασίστηκε να ριξει αυλαία.

Όταν ρωτήθηκε για τη ζωή της που αρχίζει να επιστρέφει πια στους φυσιολογικούς της ρυθμούς μετά την πανδημία, η Kardashian είπε: «Νομίζω ότι φέτος ήταν μια πρόκληση για τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά πιστεύω επίσης ότι φέτος ήταν μια τεράστια εκκαθάριση και απλώς μια τεράστια ευκαιρία για τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ευγνώμονες», είπε η Kim και συνέχισε: «Ευγνώμονες για τα απλά πράγματα, και αυτό είναι τεράστιο.Νομίζω ότι ξύπνησαν ακόμη κι εκείνοι που ζούσαν στον δικό τους κόσμο», πρόσθεσε η 40χρονη media persona.



Σε ερώτηση για την οικογένειά της η Kim ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής: «Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με θετικό τρόπο. Παρόλο που ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά, ήταν καιρός να αναζωογονηθούμε, να γίνουμε δημιουργικοί, να περάσουμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας και αυτή τη φορά που εγώ κατάφερα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου ήταν πραγματικά μια ανεκτίμητη ευκαιρία. Αυτό το κομμάτι ήταν τόσο όμορφο».

Ποια η σχέση της όμως πια με τον Kanye West; Δες στη gallery που ακολουθεί: