Άγριες Μέλισσες: Η δίκη ξεκίνησε και το Twitter δίκασε ήδη Βόσκαρη και δικηγόρο

Άγριες Μέλισσες: Η δίκη ξεκίνησε και το Twitter δίκασε ήδη Βόσκαρη και δικηγόρο

Η Λέτα έκανε τον δικηγόρο του Βόσκαρη κόσκινο.

Τι και αν σήμερα είναι Τρίτη, η σημερινή μέρα μοιάζει περισσότερο με Δευτέρα από ότι η χθεσινή και δυσκολευόμαστε λίγο να το διαχειριστούμε. Τουλάχιστον εχθές είχε Άγριες Μέλισσες και κάπως έτσι καταλάβαμε πως ξεκίνησε η εβδομάδα. Μάλιστα η εβδομάδα ξεκίνησε με τη δίκη του Μάνου Βόσκαρη, επεισόδια που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό, και δικαιωθήκαμε.

Η Λέτα έπεισε και τις υπόλοιπες γυναίκες να έρθουν να καταθέσουν και αυτό ήταν προς όφελος της Ελένης, αφού δεν είναι η μόνη μάρτυρας μετά την Μαρία Μαδούρου, την οποία σκότωσε ο Βόσκαρης. Ο Βασίλης Μπισμπίκης παίζει τόσο καλά τον ρόλο του, που υπάρχουν φορές που θέλουμε να μπούμε στην οθόνη και να τσακωθούμε μαζί του. Στο δικαστήριο ακολούθησε πιστά τον δικηγόρο του και επειδή οι εντυπώσεις είναι που μετράνε έπαιξε το θύμα όσο καλύτερα μπορούσε.

Ευτυχώς όμως ο εισαγγελέας Γραμματικός ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο Βόσκαρης και τον έχεις δει ουκ ολίγες φορές και μέχρι ένα σημείο κατόρθωσε να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη του. Ωστόσο εκείνος πήρε αυτό που ήθελε και η δίκη διακόπηκε για σήμερα.

Το Τwitter από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου άρχισε να σχολιάζει και να δικάζει τόσο τον Βόσκαρη, όσο και τον δικηγόρο του. Η Λέτα όμως ήξερε να απαντήσει πολύ καλά στις ερωτήσεις που της έκανε ο αντίδικος, και όταν την ρώτησε τη δουλειά κάνει κι εκείνη απάντησε πως είναι ιερόδουλη, του έδωσε την πιο αφοπλιστική απάντηση.

Το επεισόδιο ήταν για ακόμη μια φορά επίκαιρο με τα σημερινά δεδομένα της κονωνίας μας και αυτό το Twitter δεν το παρέβλεψε.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα tweets που ξεχωρίσαμε, και θα αντιληφθείς αμέσως τη στάση που κράτησαν οι τηλεθεατές, απέναντι σε έναν βιαστή.