Δες τη μεταμόρφωση της Paris Hilton: έγινε μια άλλη!

Δες τη μεταμόρφωση της Paris Hilton: έγινε μια άλλη!

H μεταμόρφωση εκπλήσσει!

Κι εκεί που κοιτούσαμε τα νέα posts των celebrities στο Instagram, η ματιά μας έπεσε επάνω στη νέα καμπάνια του οίκου Lanvin και δεν ξέραμε για ποιο πράγμα να πρωτοεντυπωσιαστούμε: για την -ομολογουμένως- υπέροχη νέα σειρά του οίκου ή για το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτή τη νέα collection;

Σε μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τον Mert Alas και τον Marcus Piggott, ο καλλιτεχνικός σκηνοθέτης του οίκου Lanvin, Bruno Sialelli αποκαλύπτει μια νέα πλευρά της Paris Hilton για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2021. Και πραγματικά όταν μιλάμε για «νέα» το εννοούμε κυριολεκτικά. Στις εικόνες του οίκου που παρουσιάζουν ρούχα και αξεσουάρ για τη νέα σεζόν, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η Paris Hilton, πιο διαφορετική από ποτέ. Ποζάροντας με σοφιστικέ, παιχνιδιάρικη αλλά και ρομαντική διάθεση η διάσημη κληρονόμος μοιάζει σαν να έχει περάσει από extreme make over.

«Όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε για αυτήν την εκστρατεία, ήξερα ότι ήθελα να απεικονίσω την Paris Hilton με τέτοιο τρόπο που δεν την είχαμε ξαναδεί ποτέ πριν», λέει ο Bruno Sialelli. «Ένιωσα απίστευτα», θυμάται η Hilton για τη φωτογράφιση που έγινε μέσα στην πανδημία. «Ένιωσα αμέσως ενδυναμωμένη, elegant και κομψή», συνέχισε η Paris.

O καλλιτεχνικός διευθυντής ήθελε να ενσαρκώσει το όνειρο της ιδρύτριας του οίκου Lanvin, Jeanne Lanvin, που από το 1889, τα σχέδιά του οίκους της διέπονται και αντικατοπτρίζουν την αναγέννηση και τη συνεχή μεταμόρφωση. Σε αυτό το πνεύμα ο Sialelli, αποφάσισε να γιορτάσει την εξέλιξη της Hilton - επιχειρηματία, μοντέλου, DJ, ακτιβίστριας και αναμφισβήτητα original influencer - στην τελευταία του καμπάνια.



«Ορίζει μια εποχή», εξηγεί η Sialelli. H Hilton συμφωνεί σίγουρα. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτή τη φωτογράφιση και με εκείνους τους εξαιρετικούς φωτογράφους... Αυτή ήταν η πρώτη φορά που "απογυμνώθηκα" εντελώς από όλα και ένιωσα τόσο φυσική», λέει η Paris Hilton.

Για του λόγου το αληθές δες την εκπληκτική της μεταμόρφωση στην gallery που ακολουθεί: