Χαμός με πασίγνωστη ηθοποιό που αποφάσισε να αποχωρήσει από τα social media

Χαμός με πασίγνωστη ηθοποιό που αποφάσισε να αποχωρήσει από τα social media

Γιατί η διάσημη ηθοποιός αποχωρεί;

Σαν βόμβα έπεσε στους fans της η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα όσον αφορά την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 40χρονη star του Χόλυγουντ το πήρε απόφαση και -όπως ισχυρίστηκε- δεν αλλάζει γνώμη.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα κάνει αποχή από τα social media, ενώ εργάζεται σε κάποια νέα project στα οποία θέλει ν΄αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.

Σε ένα διασκεδαστικό βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τα ήδη υπάρχοντα social media της η πασίγνωστη star τόνισε πως δε θέλει να αφήσει τους θαυμαστές της χωρίς καμία ενημέρωση και ότι θα προγραμματίσει μερικά μελλοντικά tweets και Intsagram stories όταν και εφόσον θα μπορεί.

«Σας αγαπώ παιδιά. Αλλά ήρθε η ώρα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλές ιδιαίτερες στιγμές τις επόμενες εβδομάδες, οπότε έβαλα μαζί σε ένα βίντεο όλες τις στιγμές που θα μοιραζόμασταν αυτόν τον μήνα» έγραψε η αγαπημένη μας ηθοποιός προσθέτοντας: «Απολαύστε το! Μου λείπετε ήδη», συνέχισε.

Η ηθοποιός στο video που δημοσίευσε γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και την πρώτη Ημέρα της Άνοιξης -λίγο πιο νωρίς φυσικά- και στη συνέχεια κάλεσε τον πατέρα της να πει ένα αστείο.

«Ευτυχισμένη March Madness! Μπορείτε να πιστέψετε αυτό τον αγώνα που έγινε χθες το βράδυ;» , έγραψε η ηθοποιός σε ένα βιντεάκι αναφερόμενη στον τελικό του τουρνουά του NCAA, ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα για τους Αμερικανούς φίλους του μπάσκετ.

«Σήμερα είναι η εθνική μέρα για τους λάτρεις του ποπ κορν», ανέφερε σε άλλο στιγμιότυπο.

Δες για ποια πασίγνωστη ηθοποιό του Χόλυγουντ μιλάμε, στη gallery που ακολουθεί: