#tbt: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Νίκος Παπαδάκης στην πασαρέλα 25 χρόνια πριν

#tbt: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Νίκος Παπαδάκης στην πασαρέλα 25 χρόνια πριν

Στιγμές από το παρελθόν!

Πολύ μας αρέσει να κάνουμε μια αναδρομή σε στιγμές από το κοντινό ή το μακρινό παρελθόν και όταν βλέπουμε φωτογραφίες επωνύμων που αποτυπώνουν προσωπικές τους εμπειρίες ή σημεία στο χρόνο που θυμίζουν κάτι συναρπαστικό, είναι σαν να μεταφερόμαστε κι εμείς νοερά εκεί.

Έτσι λοιπόν αισθανθήκαμε όταν είδαμε χθες τη φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Παπαδάκης μέσα από το προσωπικό του account στο Instagram, μια φωτογραφία που μας έκανε να θυμηθούμε «τη στιγμή». Αναμνήσεις 2 δεκαετιών (και κάτι) πριν, όπου το διάσημο μοντέλο μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού, την star Ελλας του 1990, αποτελούσαν τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της εποχής.

Ο Έλληνας παρουσιαστής και μοντέλο που μεσουρανούσε στη δεκαετία του 90', ο Έλληνας θεός όπως τον αποκαλούσαν τα ξένα Μέσα, ανέβασε μια #tbt φωτογραφία από τον καιρό που πρωταγωνιστούσε σε όλες τις πασαρέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε κερδίσει τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα στον κόσμο το 1994, τα τελευταία χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα οικειoθελώς παρόλο που όπως είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του «έχει δεχτεί κατά καιρούς προτάσεις για την τηλεόραση».



Τότε ο Νίκος Παπαδάκης είχε αναφερθεί και στη σχέση του με τον χρόνο λέγοντας: «Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Δε με αγχώνει καθόλου. Η διάθεση είναι που μετράει. Η όρεξη που έχεις για τη ζωή. Έχω δει παιδιά 20 χρονών που βαριούνται να κουνηθούν από την καρέκλα. Και φυσικά υπάρχουν άτομα 60, 70,80 χρονών που κάνουν πράγματα για τη ζωή, δεν σταματάνε, απασχολούν το μυαλό τους συνεχώς με δημιουργικά πράγματα», είχε πεί πριν από μήνες στην Ελεονώρα Μελέτη.

Τη φωτογραφία που ανέβασε χθες ο 49χρονος παρουσιαστής, την είχε ανεβάσει πρώτα ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος στο δικό του Instagram γράφοντας συγκεκριμένα:

«Κλειστό Γυμναστήριο Μετς. Ο Νίκος Παπαδακης με την Τζενη Μπαλατσινού δυο από τα υπεραγαπημένα μοντέλα στα 90’s του Vassilios Kostetsos στην επίδειξη του τον Μάρτιο του 1996 με καλεσμένη Guest Star το Supermodel Rosiemary Wetzel».

Δες την εν λόγω φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί καθώς και πολλές άλλες με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και τον Νίκο Παπαδάκη στα 90's.