Ο αγαπημένος της JLo διέψευσε τον χωρισμό από τον Άγιο Δομίνικο (photos)

Ο αγαπημένος της JLo διέψευσε τον χωρισμό από τον Άγιο Δομίνικο (photos)

Τι έκανε ο A-Rod πριν λίγες μόνο ώρες για να κερδίσει τη Jennifer Lopez.

Από την προηγούμενη Παρασκευή η είδηση του χωρισμού του Alex Rodriguez και της Jennifer Lopez μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, δύο χρόνια αρραβώνα και δύο ακυρώσεων του θρησκευτικούς τους γάμου, έχει κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.

Το Ε! Πρώτο μετέδωσε πως ο πάλαι ποτέ παίκτης του baseball και μέγας γυναικοκατακτητής του παρελθόντος (υπήρξε ζευγάρι με γυναίκες όπως η Madonna και η Cameron Diaz) παρακαλάει πεσμένος στα γόνατα την Lopez να τον συγχωρέσει και να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στον αρραβώνα τους.

«Ο Alex ξέρει καλά πως η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή και πήρε την κατάσταση στα χέρια του», τόνισε άτομο από το περιβάλλον του A-Rod και αυτό και έκανε πράξη ο 45χρονος πέταξε ήδη για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το TMZ και την Page Six, ο A-Rod είναι μαζί με τη Jennifer και τη βοηθάει στα γυρίσματα της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Josh Duhamel.

Το άλλο αισιόδοξο στοιχείο είναι πως η Lopez έχει αποφασίσει να μην ακυρώσει ακόμα τα σχέδια του γάμου και συνεχίζει να κάνει πρόβες για το νυφικό της, όπως είπε μάρτυρας στην Page Six.



Τι κάνει στον Άγιο Δομίνικο ο A-Rod;

«Πέταξε στο νησί για να της αποδείξει πόσο σοβαρή είναι η σχέση τους για εκείνον και πως αυτός δεν θέλει να χωρίσουν. Ξέρουν πως το να χωρίσουν θα είναι καταστροφικό για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τις δουλειές που κάνουν μαζί».

ΤΟ TMZ υποστηρίζει πως τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού (τα 13χρονα δίδυμα της Lopez και οι δύο κόρες του Alex (12 και 16 ετών) έχουν γίνει οικογένεια και ο χωρισμός του προκάλεσε σοκ.

Πάντως, τα stories του A – Rod, το πόσο κοντά είναι στην Jennifer αυτές τις στιγμές που εκείνη δουλεύει τόσο εντατικά και το γεγονός πως τα παράτησε όλα για να βρεθεί στο πλευρό της, είναι δείγμα του πόσο θέλει να την ξανακερδίσει.

Δες στη gallery όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.