Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παραδέχτηκε τον φόνο που έκανε και το Twitter τον αποθέωσε

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παραδέχτηκε τον φόνο που έκανε και το Twitter τον αποθέωσε

Για πρώτη φορά ο Δούκας πήρε την ευθύνη.

Το χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών είναι αλήθεια πως ξεκίνησε κάπως flat. Δεν είναι κάτι σημαντικό να μας κρατήσει και να μας κάνει να σχολιάσουμε, μέχρι τη στιγμή που η Δρόσω αποκάλυψε μπροστά στον Μπάμπη, την Ουρανία και τον Κυριάκο, πως ο Σέργιος είναι γιος της. Η Ουρανία έμοιαζε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όμως η Δρόσω πια είναι έτοιμη για όλα.

Και δεν λέμε οι σκηνές αυτές ήταν πολύ δυνατές, όμως τίποτα σεν συγκρίνεται με τη στιγμή που ο Λάμπρος κατέθετε στο δικαστήριο κάνοντας χώμα τον δικηγόρο του Μάνου Βόσκαρη, αλλά και με τη στιγμή που ο Δούκας αποκάλυψε στην Ανέτ πως σκότωσε τον βιαστή της.

Την προηγούμενη Πέμπτη αν θυμάσαι το επεισόδιο τελείωσε με τον θάνατο του Θέμελη από τα χέρια του Δούκα, δηλητηριάζοντας το κρασί του. Μπορεί στιγμιαία ο Σωκράτης να πίστεψε πως αφού του έχει πάρει το όπλο έχει γλιτώσει, όμως ο Δούκας έκρυβε έναν άσο στο μανίκι του και αυτός ήταν το δηλητηρίο. Άκουγε υπομονετικά τον Θέμελη να περιγράφει τα όσα έκανε στην αδερφή του, μέχρι τη στιγμή που ήπιε από το κρασί του. Τότε ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση.

Η Δόμνα αρνούνταν να πιστέψει πως ο πατέρας της πέθανε από έμφραγμα, μιας και οι εξετάσεις του είχαν βγει καθαρές. Και ξαφνικά τα κομμάτια του παζλ ενώθηκαν. Η Δόμνα είπε στον Μελέτη πως ο Δούκας ήξερε πως είναι αδέρφια και τότε από το βλέμμα του είδαμε πως κατάλαβε. Αμέσως στην επόμενη σκηνή, είδαμε τον Δούκα να κάνει την πιο ηρωική πράξη.

Να παραδέχεται για πρώτη φορά τον φόνο που έκανε. Αποκάλυψε στην Ανέτ πως ήξερε πως ο Σωκράτης ήταν ο βιαστής της και πως έφυγε από τα δικά του χέρια. Εκεί φυσικά το επεισόδιο ολοκληρώθηκε, όμως σήμερα θα δούμε ακριβώς τι θα συμβεί.

Το Twitter πάντως τον παραδέχτηκε γι' αυτήν του την κίνηση. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τόσο τα σχόλια για τον Δούκα, όσο κι εκείνα για τον Λάμπρο στη διάρκεια της κατάθεσής του.