Άγριες Μέλισσες: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό και το Twitter το αποθέωσε

Άγριες Μέλισσες: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό και το Twitter το αποθέωσε

Δεν ξέραμε τι να πρωτοσχολιάσουμε.

Τα επεισόδια της εβδομάδας αυτής στις Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν κάπως απλά, χωρίς πολύ σασπένς, καμία ιδιαιτερότητα. Με μια διαμάχη ανάμεσα σε Ασημίνα και Δρόσω κι ένα εξώδικο που τους απαγόρευε να φύγουν στο Παρίσι. Και έτσι νομίζαμε πως θα ολοκληρωθεί. Λογαριάζαμε όμως χωρίς τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, οι οποίοι έβαλαν όλο το ταλέντο και τη μαεστρία τους και ολοκλήρωσαν την εβδομάδα με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο.

Με ένα επεισόδιο που μας καθήλωσε, μας βομβάρδιζε με πληροφορίες και δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τη βόμβα που πέταξε ο Βόσκαρης στο τέλος του επεισοδίου της Τετάρτης και μας άφησε να αναρωτιόμαστε; Την τρυφερή και άκρως συγκινητική σκηνή της Ελένης με τον μικρό Σέργιο και τα λόγια που αντάλλαξαν; Ή μήπως την απίστευτη σε ερμηνείες σκηνή ανάμεσα σε Δούκα και Σωκράτη Θέμελη, η οποία πραγματικά μας καθήλωσε;

Το Twitter βρέθηκε σε έξαρση και δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει το επεισόδιο. Το ενδιαφέρον του όμως επικεντρώθηκε σε δύο σκηνές, στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης). Στην μία τον είδαμε να συζητάει με τον Βόσκαρη και να διαψέυδει ουσιαστικά αυτο που ο Μάνος υπονοούσε, ότι δηλαδή είναι αδέρφια. Μας έδειξε ένα μικρό flashback με τον Σέργιο Σεβαστό τον πρεσβύτερο να μιλάει με τον γιο του και να λέει πως έπρεπε να πάρει τον Μάνο από το ίδρυμα γιατί του έχει κάνει μεγάλο κακό. Κι εδώ κάπου θυμόμαστε το spoiler πως έχει σκοτώσει τον πατέρα του.

Δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει, όμως αυτό θα το μάθουμε σίγουρα στην πορεία. Η δεύτερη σκηνή ήταν αυτή μεταξύ Δούκα και Σωκράτη. Ο Θέμελης είχε καταλάβει πολύ καλά τις προθέσεις του Δούκα από τη στιγμή που κατάλαβε πως είναι ο βιαστής της αδελφής του, αυτό όμως που δεν ήξερε είναι πως δεν μπορεί να τα βάλει με τον Δούκα Σεβαστό.

Νόμιζε πως απλά παίρνοντας του το όπλο έσωσε τη ζωή του, όμως όχι. Ο Δούκας είχε ρίξει δηλητήριο στο κρασί του και όσο εκείνος με περηφάνεια εξιστορούσε τη συνέβη εκείνο το βράδυ με την Ανέτ κατηγορώντας τη πως τον προκάλεσε, το δηλητήριο έκανε σιωπηλά τη δουλειά του. Ο Χάρης Σώζος μας χάρισε μια τρομερή ερμηνεία και ο Λεωνίδας Κακούρης μας αποτελείωσε όταν του απάντησε πως στο κρασί του είχε βάλει το διαβατήριο για τον άλλο κόσμο.

Ανατριχιαστικές ερμηνείες, κι ένα Twitter σε έξαλλη κατάσταση. Δες τα Tweets στη gallery που ακολουθεί.