Η Gigi Hadid μας δείχνει την κορούλα της που κοιμάται κι εμείς λιώνουμε

Η Gigi Hadid μας δείχνει την κορούλα της που κοιμάται κι εμείς λιώνουμε

Μητέρα και κόρη στην πιο απολαυστική στιγμή.

Η Gigi Hadid καλωσόρισε την κόρη Khai με τον σύντροφό της, Zayn Malik τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε είναι μια τρισευτυχισμένη μανούλα.

Η Gigi -λόγω και της πανδημίας- έχει καταφέρει να περνά πολύ ποιοτικό χρόνο με το μικρό της αγγελούδι. Χθες μάλιστα, το 25χρονο supermodel, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία μέσα από ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έχει αγκαλιά την 6 μηνών κορούλα της, την ώρα που εκείνη κοιμάται.

Το supermodel έγραψε συγκεκριμένα επάνω στη φωτογραφία «το καλύτερο».

H Gigi Hadid -η οποία έχει βάψει πρόσφατα κόκκινα τα μαλλιά της και είναι πραγματικά μια κούκλα- πρόσθεσε επάνω στη φωτογραφία και μερικά ZZZZZ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η μικρούλα της κοιμάται ήρεμη και γαλήνια. Η 25χρονη καλλονή απέφυγε να δείξει το πρόσωπο της μικρής της κόρης στη συγκεκριμένη φωτογραφία, κάτι που καθιστά ξεκάθαρη την άποψή της για ιδιωτικότητα του μωρού.

Η Gigi Hadid όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει δείξει το πρόσωπο του μωρού της ούτε στιγμή. Ακόμα και όταν γέννησε ή τότε που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την τελευταία φωτογραφία πριν μπει στο μαιευτήριο, η διάσημη star δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα για το μωρό της.



Δες την Gigi Hadid με την κορούλα της να κοιμάται στην αγκαλιά της (και λιώσε μαζί μας) στη gallery που ακολουθεί: