Η Blake Lively εκθέτει τον σύζυγό της για αυτόν τον λόγο

Sabine Camhi
Η Blake Lively εκθέτει τον σύζυγό της για αυτόν τον λόγο

Η Blake Lively αποκάλυψε ένα παράπονο που έχει από τον Ryan Reynolds!

Στις 12 Μαρτίου, ο λογαριασμός του Cinephile Club στο Instagram μοιράστηκε ένα διασκεδαστικό στοιχείο για το Deadpool 2 και την αναπάντεχη εμφάνιση-έκπληξη του Brad Pitt. Στη λεζάντα ενός βίντεο του Brad από τα γυρίσματα της superhero ταινίας, το Cinephile Club έγραψε:

«Fun Fact: Ο #RyanReynolds (ο πρωταγωνιστής της ταινίας) έχει αποκαλύψει πως ο αστέρας του Χόλιγουντ #BradPitt ήθελε να πληρωθεί για το cameo του στο Deadpool 2 με ένα Starbucks καφέ. Στο #Deadpool sequel, ο Pitt έκανε μία σύντομη – για δύο δευτερόλεπτα - εμφάνιση ως ο σύμμαχος του υπερήρωα γνωστός ως The Vanisher».


https://www.instagram.com/p/CMUlb99HqQ7

Η Blake Lively, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ryan Reynolds από το 2012 και μοιράζεται τρία παιδιά μαζί του, αστειεύτηκε στα σχόλια γράφοντας, «Περίεργο, δεν θυμάμαι ο σύζυγός μου να με προσκαλεί στα γυρίσματα εκείνη την ημέρα…».

Να θυμίσουμε πως σε μια συνέντευξη το 2008 με την Cosmopolitan, η ηθοποιός είπε: «Έχω φιλήσει μόνο τρία άτομα στη ζωή μου, εκτός από αυτά που έχω κάνει για την τηλεόραση ή τις ταινίες. Ξέρω - είμαι περίεργη! Ελπίζω ο Brad Pitt να μην το ακούσει αυτό. Δεν πρόκειται ποτέ να με παντρευτεί!».

Ενώ είναι πολύ πιθανό πως υπήρχε κάποιος λόγος που ο Ryan κράτησε την Blake μακριά από τον Brad, η ιστορία για το πώς συμμετείχε ο σέξι ηθοποιός στην ταινία Deadpool δεν είναι ακριβώς όπως ακούγεται.

Ο Ryan είχε αναφέρει στο Entertainment Tonight πως έγραψε ένα γράμμα ζητώντας από τον ηθοποιό να εμφανιστεί ως ο Vanisher στην ταινία, και έλαβε μια πολύ γλυκιά απάντηση.

«Του έγραψα ένα γράμμα που εξηγούσα γιατί πιστεύω ότι αυτό θα ήταν αστείο και διασκεδαστικό και θα απαιτούσε μόνο 7 λεπτά από τον χρόνο του» είχε πει για την εμφάνιση του Brad Pitt στην ταινία για την οποία δεν πήρε χρήματα.

«Μου είπαν ότι το μόνο που ήθελε ήταν έναν Starbucks καφέ», και ο Reynolds του απάντησε «εννοείς όλο το franchise ή απλά ένα καφέ; Γιατί το τελευταίο μπορώ να το κάνω!». «Αυτός ήταν ο τρόπος του να λέει ‘το κάνω για τίποτα΄» είπε ο Ryan. «Και αυτό ήταν το πιο γλυκό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κανείς» συμπλήρωσε.