Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μας δείχνει τον μπαμπά και τον αδερφό της (video)

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μας δείχνει τον μπαμπά και τον αδερφό της (video)

Οι δύο άντρες στη ζωή της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Για την υπέροχη οικογένειά της μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια η Νατάσσα Θεοδωρίδου στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Μπαμπά μου σε ευχαριστώ πολύ, είναι ο λόγος που τραγουδάω, μου έλεγε πως όταν ένας άνθρωπος έχει ταλέντο, είναι αμαρτία να μην το ακολουθήσει. Κι όταν δεν μπορούσε να έρθει ο μπαμπάς μου εκεί που τραγουδάω, ερχόταν ο αδερφός μου με τα βιβλία του, μιας και σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία», τόνισε η Νατάσσα για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά:

«Eμείς οι τέσσερις που ήμασταν ο πυρήνας αυτής της οικογένειας, βοηθούσαμε πάντα ο ένας τον άλλο», τόνισε η Νατάσσα.



Μιλώντας για την αδερφή του, ο Θαλής Θεοδωρίδης, ο αδερφός της τραγουδίστριας είχε πει πιο παλιά σε συνέντευξή του στην Κύπρο:

«Κοίτα, τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου είχαμε από νωρίς ενδείξεις για το τι θα ακολουθούσαμε μεγαλώνοντας. Φάνηκε, δηλαδή, ότι σε εμένα άρεσε ο αθλητισμός και στη Νατάσα η μουσική. Βέβαια, τα γονίδια έπαιξαν ρόλο αφού ο παππούς μας καταγόταν από μουσική οικογένεια. Από την άλλη, ο πατέρας μας υπήρξε ποδοσφαιριστής κάποτε. Είχαμε γονίδια που μας έσπρωξαν στο δρόμο που είμαστε σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εμείς δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να πετύχουμε πράγματα στη ζωή μας.

Μεγαλώσαμε με πολλή αγάπη και στοργή αλλά και με γερές βάσεις. Δεν ήμασταν εύπορη οικογένεια. Κάπου στη μεσαία τάξη, ως παιδιά δημοσίων υπαλλήλων. Δεν στερηθήκαμε τίποτα. Είχαμε αυτά που έπρεπε και ήταν αρκετό. Προσπαθούμε να συνδυάζουμε το πρόγραμμά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να βλεπόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται. Την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα, τα περνάμε πάντοτε μαζί, οικογενειακά. Μαζευόμαστε στους γονείς μαζί με τα παιδιά μας, κι αυτό είναι μια παράδοση πολλών χρόνων».

Δες στην gallery τον μπαμπά και τον αδερφό της τραγουδίστριας.