Επιτέλους το παραδέχτηκε: Ο Scott Disick μόλις αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του από τη Sofia Richie

Επιτέλους το παραδέχτηκε: Ο Scott Disick μόλις αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του από τη Sofia Richie

Τώρα βγάζει νόημα η υπόθεση!

Υπήρξαν ένα άκρως λαμπερό και ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο όλοι θεωρήσαμε ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και οι γνωριμίες με οικογένειας είχαν γίνει, και έδειχναν άκρως ταιριαστοί. Παρόλα αυτά, η ζωή είναι απρόβλεπτη, και τελικά, οι δύο stars-δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο για τον οποίο είναι διάσημοι αλλά οk-αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για τους Scott Disick και Sofia Richie, οι οποίοι πλέον έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, μιας και ο Scott βγαίνει με την… 19χρονη Amelia Hamlin, ενώ η Sofia έχει φωτογραφηθεί κατά καιρούς με διάφορους νεαρούς.

Και μπορεί οι σχέσεις τους να παραμένουν φιλικές, ποτέ όμως δεν μάθαμε την πραγματική αιτία του χωρισμού τους, μιας και φρόντισαν-παραδόξως-να διαφυλάξουν τη συγκεκριμένη στιγμή τους και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, επειδή μιλάμε για δύο ανθρώπους που εντέλει, την… αγαπούν τη δημοσιότητα, ο Scott σε συνέντευξή του, αποκάλυψε για πρώτη φορά την πραγματική αιτία χωρισμού του από τη Sofia, η οποία επιτέλους… έχει λογική!

Δες την παρακάτω gallery: