Απίστευτη μεταμόρφωση: δεν πάει ο νους σου ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός

Απίστευτη μεταμόρφωση: δεν πάει ο νους σου ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός

Δε θα πιστεύεις ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την ταινία House of Gucci.

Αυτή η μεταμόρφωση είναι πραγματικά συγκλονιστική! Κοιτάζοντας τη φωτογραφία δεν πάει ο νους στον ηθοποιό που κρύβεται πίσω από αυτή την εκπληκτική αλλαγή.

Ο πασίγνωστος star του Χόλυγουντ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία για την ομειότητα με τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «House of Gucci». Ο 49χρονος star ενσαρκώνει στην μεγάλη οθόνη τον Ιταλό, Paolo Gucci, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται αυτή την εποχή στο Μιλάνο.

Η φωτογραφία από τα παρασκήνια τραβήχτηκε πριν από δύο ημέρες και όπως μπορείς να διακρίνεις ο ηθοποιός εμφανίζεται με ζαρωμένο δέρμα, ρυτίδες στο πρόσωπο, με αραιά γκρίζα μαλλιά που κάνουν αισθητή την ομοιότητά του με τον Ιταλό απόγονο του μεγάλου οίκου. Ντυμένος με ένα μωβ κοτλέ σακάκι (αποτελούσε το απόλυτο fashion trend της δεκαετίας του 70 και του 80), κανείς δε θα μπορούσε να πει πως η εικόνα αυτή αποτελεί μεταμόρφωση. Κάθε άλλο!

Ο βραβευμένος με Oscar και Grammy ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλυγουντ, στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου εμφανίζεται με μουστάκι και γκρίζους κροτάφους, όπως ακριβώς ήταν ο Paolo Gucci, την εποχή της δολοφονίας του Maurizio Gucci.

Το «House of Gucci», το οποίο γυρίζεται επί του παρόντος στην Ιταλία, πρωταγωνιστεί ο Adam Driver ως Maurizio Gucci και η Lady Gaga ως η πρώην σύζυγός του, Patrizia Reggiani, η οποία καταδικάστηκε για τη συνωμοσία της δολοφονία του το 1995.



Η Reggiani καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης μετά τη σκανδαλώδη δίκη του 1998. Αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2016 μετά από 18 χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα, η Lady Gaga και ο Adam Driver δημοσίευσαν την πρώτη τους φωτογραφία ως κινηματογραφικό «ζευγάρι». Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Jeremy Irons και Al Pacino.

Δες για ποιον star του Χόλυγουντ μιλάμε στην gallery που ακολουθεί: