Katy Perry-Orlando Bloom: Τι αποδεικνύει ότι παντρεύτηκαν κρυφά

Katy Perry-Orlando Bloom: Τι αποδεικνύει ότι παντρεύτηκαν κρυφά

Οι φωτογραφίες τα μαρτυρούν όλα.

Μήπως τελικά το διάσημο ζευγάρι έχει δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και μας το κρύβει. Η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και όχι άδικα. Διανύουν μια από τις ωραιότερες φάσεις τις ζωής τους και επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Το ζευγάρι που πριν από 6 μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φαίνεται πως έχει παντρευτεί κρυφά. Οι φήμες στην Αμερική διαδέχονται η μια την άλλη καθώς η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθει να φορά... βέρα!

Οι φωτογραφίες με το δαχτυλίδι της super star κάνουν το γύρω του διαδικτύου, επιβεβαιώνοντας τη φήμη ότι έχει ήδη πει το «ναι» στον καλό της και έχουν παντρευτεί κρυφά.

Η τραγουδίστρια του «Firework» εθεάθη να φορά στο δεξί της χέρι ένα χρυσό δαχτυλίδι, τη στιγμή που βρισκόταν με τον σύντροφό της και την κόρη της στη Χαβάη.

Η 36χρονη star της μουσικής και ο διάσημος ηθοποιός, φορώντας και οι δύο καπελάκια του baseball, μάσκες και ντυμένοι με casual look, φαίνεται να μην ενοχλούνταν από τους paparazzi που βρέθηκαν δίπλα τους. Ο Orlando Bloom, έχοντας ένα τσαντάκι-μπανάνα στη μέση και την μικρή του κόρη στο μάρσιππο, έκαναν ψώνια στην περιοχή, χωρίς να κρύβονται από τους περαστικούς.

Όπως αναφέρει η Page six,ούτε η Katy Perry ούτε και ο Orlando Bloom δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση που τους έκαναν οι φωτορεπόρτερς.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Χαβάη για διακοπές. Η 36χρονη star και ο 43χρονος σύντροφός της -που αγόρασε πρόσφατα ένα αρχοντικό 14,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Montecito της Καλιφόρνια - καλωσόρισαν την κόρη τους τον Αύγουστο του 2020, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2019.

Δες τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποδεικνύουν πως Bloom και Perry έχουν παντρευτεί.