Survivor αποχώρηση: Ο Κοψιδάς έφυγε και τα tweets θύμισαν εποχές Χανταμπάκη

Survivor αποχώρηση: Ο Κοψιδάς έφυγε και τα tweets θύμισαν εποχές Χανταμπάκη

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το Survivor.

O 45χρονος Γιώργος Κοψιδάς, που πήρε το ρίσκο και ζήτησε μόνος του να μπει στη διαδικασία αποχώρησης, ήταν εκείνος που είδε την έξοδο από το Survivor.

Εμφανώς απογοητευμένος, ο 45χρονος ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την ψήφο του κοινού που επέλεξε να κρατήσει τον Τιραντάφυλλο στο ριάλιτι επιβίωσης και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά για να είμαι ειλικρινής. Πρώτα γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους να γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Και επίσης χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει - τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει.

Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η ηθική. Προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά. Οπότε χαίρομαι που εγώ θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή, εκεί που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά.



Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες, υπέροχες συζητήσεις, στεναχωριέμαι για την κόκκινη ομάδα. Γιατί ενώ προσπάθησα με την την κίνησή μου να καθαρίσω την ομάδα. Η ομάδα τελικά θα έχει πολλά προβλήματα. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό. Τώρα πλέον από μακριά θα τους στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια για να ξεπεράσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ό,τι προβλήματα έχουν. Επιστρέφω στην Αθήνα», τόνισε ο Κοψιδάς.

Το Twitter βέβαια είχε άλλη άποψη και τα tweets θύμισαν εποχές Χανταμπάκη, στο πρώτο Survivor στον ΣΚΑΙ.

Πάνω από 51 χιλιάδες σχόλια γράφτηκαν κυρίως για την αποχώρηση αυτή.