Μήνυση της Angelina Jolie στον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία (video)

4 SHARES

Το ζευγάρι επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες με βαριές κατηγορίες για τον διάσημο ηθοποιό.

Κι ενώ περιμέναμε πως αυτή η δικαστική (και όχι μόνο) διαμάχη του διάσημου ζευγαριού έχει τελειώσει, έρχεται ένας ακόμη κύκλος δικαστικών αντιπαραθέσεων για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt.

Παρόλο που το διάσημο (και άλλοτε αγαπημένο) ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε εδώ και καιρό χωρίσει τα περιουσιακά του στοιχεία και είχε ξεκαθαρίσει την επιμέλεια των παιδιών του, νέα στοιχεία έρχονται να κατατεθούν στο δικαστήριο για τη σχέση της διάσημης ηθοποιού με τον star του Χόλυγουντ. Η Angelina Jolie, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Pitt για ενδοοικογενειακή βία όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο Χόλυγουντ καθώς ποτέ ξανά δεν είχε τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα στην μέχρι τώρα διαμάχη τους. 

Η κατάθεση, που υποβλήθηκε την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, από την Jolie αποδεικνύει πως τόσο η 45χρονη star όσο και τα παιδιά της, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν απoδείξεις για την υποστήριξή των ισχυρισμών της απέναντι στο δικαστήριο εναντίον του Pitt.

Η Jolie συμφώνησε να καταθέσει μαζί με τα παιδιά της όπως σημειώνουν τα έγγραφα του δικαστηρίου. Τα παιδιά των stars του Χόλυγουντ - οι Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne-  μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία του ζευγαριού. 

«Εάν η Angelina  έχει περισσότερα έγγραφα για να αποδείξει την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε σε αυτήν ή στα παιδιά ο Brad Pitt, μπορεί να την υποβάλει ως συμπληρωματικά στοιχεία για να αποδειχθεί στη δίκη», λένε οι δικηγόροι. «Μπορεί να πει ότι αυτά είναι επιπλέον έγγραφα εκτός από αυτά που έχει ήδη παρουσιάσει. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι μια πιο πρόσφατη περίπτωση (ενδοοικογενειακής βίας) ή περαιτέρω τεκμηρίωση που σχετίζεται με αυτό που παρουσιάστηκε πριν», συμπληρώνουν στο Usmagazine.

Από την άλλη μεριά ο Brad Pitt ισχυρίζεται πως όλη αυτή η εξέλιξη δεν έχει άλλο στόχο από το να βλάψει τον ίδιο και την υπόληψή του. «Τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια έχουν γίνει αρκετοί ισχυρισμοί από την Angelina που έχουν ελεγχθεί και δεν τεκμηριώνονται», λέει στενός φίλος του Brad. 

Διάβασε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ