To σχόλιο της Σοφίας Καρβέλα για τη Βανδή στο live της Άννας Βίσση (video)

To σχόλιο της Σοφίας Καρβέλα για τη Βανδή στο live της Άννας Βίσση (video)

Τι είπε η Σοφία Καρβέλα για τη Δέσποινα Βανδή.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε για τους fans της η Άννα Βίσση, η οποία συνδέθηκε με τη Νέα Υόρκη και με την κόρη της Σοφία Καρβέλα.

Μαμά και κόρη μίλησαν για τη νέα συλλογή ρούχων που λάνσαρε η Σοφία και η μαμά Άννα εξήγησε πως της λείπει η κόρη της πολύ και την πεθύμησε.

Η Σοφία μίλησε για τη ζωή στη Νέα Υόρκη εν μέσω κορονοϊού και εξήγησε πως ως μαμά με δύο παιδιά, αποφεύγει τον συνωστισμό.

«Συνεχίζουμε να προσέχουμε, φοράμε μάσκες, κάνουμε πολύ συχνά τεστ, κάθε εβδομάδα και εγώ και τα παιδιά, επειδή δεν έχω αμάξι και δεν ξέρω να οδηγώ και παίρνω το τρένο, προσέχω πολύ».



Η Βίσση θυμήθηκε τότε πως η κόρη της πήρε μια φορά ένα ακριβό αυτοκίνητο που είχε η ίδια στην κατοχή της και το τράκαρε!

Έπειτα, η Σοφία χαιρέτησε και τον μικρό της αδερφό Αντρέα ο οποίος είχε μπει στο live. Μιλάμε για τον 13χρονο γιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.

Κι όταν ήρθε η ώρα για τραγούδι, ήταν η στιγμή της Σοφίας να τραγουδήσει το «Ξανά Μανά», το τραγούδι της μαμάς της. Βέβαια, η Σοφία είπε με χαρά πως λείπει κάποια από το live αυτό, η δεύτερη αγαπημένη της τραγουδίστρια μετά τη μαμά της.

Ο διάλογος ήταν σπαρταριστός.