Elle Macpherson: Το απίστευτο σώμα της στα 56 και το μυστικό για την επίπεδη κοιλιά της

Elle Macpherson: Το απίστευτο σώμα της στα 56 και το μυστικό για την επίπεδη κοιλιά της

Η διάσημη star της πασαρέλας τα αποκαλύπτει..όλα!

Όσες φορές κι αν την κοιτάξουμε δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως αυτή η γυναίκα είναι 56 ετών. Το supermodel Elle Macpherson θα μπορούσε να αναμετρηθεί με οποιαδήποτε 20χρονη καλλονή και να την κάνει να μοιάζει τόσο λίγη μπροστά της! Όπως η JLo, έτσι και η Macpherson φαίνεται πως έχουν βρει το ελιξίριο της νεότητας και της παντοτινής ομορφιάς, κάτι που με τα χρόνια δε δείχνει να αλλάζει!

Η 56χρονη star της πασαρέλας -που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και σε πολύ δυναμική επιχειρηματία- μας εξέπληξε για ακόμα μια φορά με το νέο της εξώφυλλο για το περιοδικό Μadame Μagazin.


https://www.instagram.com/p/CMgvThXKPCm

Η Εlle αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εν λόγω συνέντευξη και αυτό που πάθαμε όταν τις είδαμε ήταν -με επιείκεια- ήταν σοκ! Το σώμα της; Εκπληκτικό, αψεγάδιαστο και πάντα sexy. Ούτε ρυτίδες, ούτε ραγάδες, ούτε κυτταρίτιδα, και ένα στομάχι; Επίπεδο όπως πάντα.

To supermodel των 90's παρόλο που είναι μητέρα 2 αγοριών, φαίνεται να μην επηρεάστηκε ποτέ το σώμα της από τις εγκυμοσύνες της.



Η 56χρονη star βέβαια έχει αποκαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την επίπεδη κοιλιά της και ακούει στο όνομα Sheila Perez. Μιλάμε φυσικά για την αισθητικό των stars που εξειδικεύεται στην χειροπρακτική αισθητική και τα μαγικά της χέρια κάνουν θαύματα στο σώμα κάθε γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τόσο η Elle Macpherson όσο και η JLo αλλά και η Sharon Stone.


https://www.instagram.com/p/CMSlVEcA3iA

Η Elle, η οποία είχε το παρατσούκλι της τη λέξη «The Body» όταν βρισκόταν ενεργά στις πασαρέλες, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε μόλις κάνει ένα λεμφικό μασάζ, μια πρακτική την οποία είναι οπαδός εδώ και χρόνια. Το διάσημο supermodel μάλιστα μοιράστηκε την εμπειρία της σ΄ένα instagram story, με το πριν και το μετά από τη θεραπεία.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η star στη gallery που ακολουθεί αλλά και τις φωτογραφίες με το αψεγάδιαστο κορμί της που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.