Όλη η αλήθεια πίσω από το Harper Seven

Όλη η αλήθεια πίσω από το Harper Seven

Να ένας τίτλος που θα μπορούσε να αναφέρεται σε κάποιο ναυάγιο πλοίου, σε μια αποστολή διαστημοπλοίου ή στη σύσταση κάποιου νέου απορρυπαντικού. Όλοι όμως καταλάβατε πως μιλάμε για τη κόρη των Beckhams.

Από χτες το πρωί όλος ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκέφτονταν ο David και η Victoria Beckham όταν διάλεγαν το Harper Seven για όνομα της νεογέννητης κόρης τους και αυτό που το βρίσκει χαριτωμένο και έξυπνο. Πληροφορίες λένε πως το δεύτερο στρατόπεδο αποτελείται μόνο από πέντε άτομα που μοιράζονται το ίδιο επίθετο και αυτό ξεκινά από B.

Σήμερα, πάντως, δόθηκε μια κάποια εξήγηση γύρω από αυτή την επιλογή ονόματος, όχι για το Seven, το οποίο όλοι ξέρουμε πλέον πως συμβολίζει το νούμερο της φανέλας του David όταν έπαιζε στη Manchester United, αλλά για το ιδιαίτερο Harper.

Το όνομα επιλέχθηκε από τους τρεις γιους της οικογένειας, τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz και δεν έχει σχέση με το Harper's Bazaar, όπως πιστεύαμε, αλλά με την τηλεόραση.
«Harper» είναι το όνομα μιας εκ των δύο πρωταγωνιστριών στην τηλεοπτική σειρά του Disney «Wizards Of Waverly Place», η οποία είναι και η αγαπημένη σειρά των αγοριών. Όταν λοιπόν η Victoria γέννησε και τα παιδιά ανακοίνωσαν σε αυτή και τον David το όνομα που είχαν επιλέξει, το ζευγάρι συμφώνησε αμέσως. Φίλος των Beckhams είπε πως ειδικά η Victoria λάτρεψε το όνομα γιατί είναι ένα παλιό, παραδοσιακό αγγλικό όνομα και, παρότι η μικρή Harper γεννήθηκε στην Αμερική, θα έχει πάντα αγγλικές ρίζες.

Πολύ συγκινητικό, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε με το πρώτο στρατόπεδο Victoria, συγγνώμη.