Η Halle Berry ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία για τα 13α γενέθλια της κόρης της

Sabine Camhi
Η Halle Berry ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία για τα 13α γενέθλια της κόρης της

Η Halle Berry έχει ατελείωτη αγάπη για την κόρη της!

Η Halle Berry δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της στα κοινωνικά μέσα. Και κάθε φορά, που ανεβάζει φωτογραφίες τους φροντίζει επιμελώς να μην αποκαλύπτει τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, την προχθεσινή μέρα έκανε εξαίρεση για τα γενέθλια της κόρης της.

Η 54χρονη ηθοποιός, η οποία έχει βραβευτεί με Oscar, δημοσίευσε την Τρίτη μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της Nahla στο Instagram για τα 13α γενέθλιά της. Η Berry μοιράζεται τη Nahla με τον πρώην φίλο της Gabriel Aubry, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2010. Η όμορφη ηθοποιός έχει επίσης έναν 7χρονο γιο, τον Maceo, τον οποίο μοιράζεται με τον Γάλλο πρώην σύζυγό της Olivier Martinez.


https://www.instagram.com/p/CMfE0KjDmZG

«Δεν έχει σημασία πόσες φορές της λέω ότι την αγαπώ, την αγαπώ περισσότερο από αυτό. Χαρούμενα 13α γενέθλια αγαπημένη μου Nahla Boo» έγραψε η περήφανη μαμά στην λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία είναι οι δυο τους αγκαλιά και γελάνε. Οι ευχές και τα likes «έπεσαν» βροχή από τους θαυμαστές της.

Να θυμίσουμε πως πριν δύο χρόνια, για τα 10α τότε γενέθλια της κορούλας της, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την κόρη της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι ένας άγγελος που διάλεξε εμένα κι εγώ διάλεξα εσένα». Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που έδειξε το πρόσωπό της.